irem12 cokkasmabeabi yavrusunu Allah bilir nerelere daha bıraktı ybirrrrsürüü eşyam var orda ya nasıl arındıracam orayı
cokkasmabeabi irem12 çok geç fark etmişim ben çöpe attım tabi ama kalanları öldürmem lazımdı yoksa onlar dadanacak başka şey bulurdu.
ak1905 irem12 hepsi için geçerli önce kurt oluyo sonra kelebeklenmiyo mu ben öle biliyorum ama bende bı ara temizle temizle mahvoldum bişey yok. Boş kavonozlarin kapaklarında kurtlar vardı ondanmis meğer 🤦🏻♀️
irem12 ak1905 aiiiiyyyy kavanozlarım da ordaaa. Domates konservelerim varrrr onlar da da olır öı acaba
ak1905 irem12 kapaklarını açıp bı kontrol edin bana da arkadaşım söylemişti herşeyi temizlemistim herşey tertemizdi ama kelebeklerin sonu gelmiyodu arkadasim dedi kavonozlarin bı kontrol et gerçektende kapaklarının ordaydi yaaa bi bakın 🤦🏻♀️
cokkasmabeabi irem12 valla hiç bilmiyorum cekmecedeydi görmemişim ufak ufak çıkmaya başladı 1 2 derken 3.gun farkettim ama küçücük bişeydi dediğim gibi ben farkedene kadar o zaten sülalesini koymuş oraya.