1meowmam aylizinannesiiii uyku modunu açıyoruz ama sürekli her gün farklı ayarda oluyor. Bazı geceler de kalkıp 20 e getiriyorum. Çünkü merdivenlerden aşağıya sıcak hava geliyor merdivende kesiştiği içinde ev soğumuyor. Benim kızım klima açıkken gündüz bile 18 nde aşırı terliyor bu kez de sıcak soğuk havasından hasta oluyor.
aylizinannesiiii BskSrc bende şimdi 28 yaptım sleep modunda anca 30 dereceye düştü dışarıdan içeriye sıcak giriyor gece ya
Melovealp 23 derecede tek turbo kısıkta.Gece sessiz modu.Ama bizim klima salonda açık bırakıyoruz yatak odasına fazla vurmadan serinletiyor.Direk aynı odaysa 25/26 öneririm bebek için
aylizinannesiiii Melovealp aynı odada 28 yaptım uyku modunda tek turbo gece ilk defa açacağım hasta etmez inşallah
elii10 aylizinannesiiii klima açınca 24.5 oluyor klimasız mak.26 gördüğümde tekrar açıyorum. Serin oluyor tabi ama ona göre giyinmiş oluyor kısa kol şort takım çorap. Üşüme olmuyor, aksine serin havada nefes almak daha sağlıklı.
askbebegimmbenim aylizinannesiiii 26 da çok güzel oluyor odanın içi onda bile bazen terliyor ama gündüz 18 derecede çünkü Antakya çok sıcak
aslaninannesiiii Peki bende bisey sorcam gece her yeri kapilari camlari kapatiyor musunuz klima actiginzda?
laura_ aslaninannesiiii tabi ki açık kalsa içeri soğumaz ki klimanın faydası olmaz bi de klimayı bozar süreklş sıcak hava
gmzshn aslaninannesiiii odanın kapısı açık kalırsa hasta etmez aslında Mersin’de yaşıyorum buralarda klimasız nefes alınmıyor. Klima açıkken odaların kapısı da açık bırakıyorum iyi oluyor
laura_ gmzshn kapıyı açık bırakabilirsinz ama pencereyi açmak bi r süre sonra boxar çünkü dışardan hep sıcak ve nemli hava geliyo klimada sorun oluyor bende mersinliyim bu arada zaten klimasız yaşanmıyor