Beratim17 Aryaisen Bence bunda zorlanacak bir durum yok bazı kadınlar yapar bazıları iğrenir. Bu kişiden kişiye değişen bir durum .
Kocamdaaakocammm Beratim17 Offf sen ben olabilirsin 😂😂😂 zira yapamdigimiz gün yok ben direk cehenneme gidicem 😂😂
Tubasahra Beratim17 Ya bise dicem fotografınız da var bence boyle yorumlar yapmayın.Üye olan olmayan görüyor goggledan yprumları.Mesela bi arkadas pudra ile yorum yapmış zamanın da .Google pudra aratınca onun yorumunu da çıkıyordu. Dikkatli olmakta fayda var.😁😁😁
morkelebekk54 O degil de oost sahibi bile gunlerdir girmiyo, buraya yorum atmiyo herkez hala konuyu tartisiyo😂
Cicektebenimcicekligunlerde pinkooo_02 Bebegim gelin çıkın burdan arada kaynayacaksiniz @Beyninizikullanmakucretsizdir 😂
Beyninizikullanmakucretsizdir Cicektebenimcicekligunlerde yorumum belli kimseye sataşmadım arada kaynamam 😃
ElifKaratas silaa66 bi de ihtar almışım 😂😂 ne dediysem alt tarafi dondurma yala dedm karşılık verip kendimi savununca bana da ihtar 🤣🤣🤣🤣he bi de 💩 sun dedim🤣🤣🤣