minniks Aryaisen bi denesen belki onun yasadıgı zevki gordukce seninde hosuna gidebilir ama temiz olması sart tabi yinede hosuna gitmezse zorlama denedim olmadı dersin en azından
elbay53 İstemeden buna zorlaması hoş degıl ama bence cıftler oral yapabılır..önce size yapsa o zevkle daha kolay olur ısınız
Beyninizikullanmakucretsizdir Dogacelik kusura bakmayın ama ben size katılmıyorum. Sırf eşimiz istiyor diye sevmediğimiz birşey yapmak zorunda değiliz. Tamam evlilikte cinsellik olması gerekiyor ama eşlerin istemediği şeyleri sırf gönlü olsun diye yapmak yanlış bir düşünce 🫠
Dogacelik Beyninizikullanmakucretsizdir zorunda değil kimse zaten. Ben de sizinle aynı fikirdeyim. Sadece çok keskin olmayın biraz deneyebilirsiniz dedim.
gde3845 Aryaisen istemeden yapacaksan hiç yapma canım istemiyorsan net söyle yani zorla olacak şey değil eşinde anlayış göstermesi lazım
lohusaserbeti Yapmak zorunda değilsin hem ayrıca o sana yapmayı teklif ediyor mu yoksa sadece kendisine mi istiyor
melegininannesi38 ktnzehra49 sonradan fark ettim bacim . gerçekten kusura bakmayın dün kızım hasta idi kafam dalgindi ya gerçekten kusura bakmayın
agzimizintadikacmasin Aryaisen eşler arasında sınır olmamalı bence ama isteyerek olmalı her şey Önce sen yap bebiş sonra ben de bakalım 🫣
ktnzehra49 Deletedmom_1111 linç yiyecek bi durum yok ortada bence herkesin kendi özeli kendi tercihi 😊
Deletedmom_1111 ktnzehra49 baksana günahmış.hiç bir ayette geçmediği halde gelip burda bana günah diye ahkam kesenler var
Ardenaden Deletedmom_1111 daha oncede tartsildi bu koni kuran okunan agiz pis yere temas etmez diye.burda hoca olan bir kac kisi yazmisti
Deletedmom_1111 Ardenaden evet doğrudur ama günah nerde yazıyor kuran da yazıyor mu? Öyle Bi ayet var mı? Bende sana şu günah diyebilirim Kaldı ki öyle bişey yokken günah demek ayrı Bi günah yani :)
ElifKaratas Ardenaden pis yer değil ki bu en pis ağiz ozaman öpusmeyelm de çabuk bakteri üretir dişin çürür kokar mantıklı mı sence cinsel organlarimizi temzledigimz de tertemiz oluyor ama dis öyle değil.
bianne_ Ardenaden yapılmaması daha uygun olur diye biliyorum ben kesin asla yapılmaz diye bişey duymadım hiç