Beyninizikullanmakucretsizdir gmzshn Kız zaten kocası istiyormuş post sahibi de tiksindiği için reddediyor okumadın mı 🤣
gmzshn Beyninizikullanmakucretsizdir okudum canım belki kocası sadece kendisine yapılmak istiyordur ondan dedim
Anisa021121 Aintyourmama eşim benimkini yapıyor ama ben onunkini hayatta yapmam ve hiç lafını bile açmadı ama o benimkini yaptığı zaman çok zevk alıyorum çok hoşuma gidiyor ilişkide tek zevk aldığım şey olabilir kimse kusura ve linç yapmasın 🙄🤤🤣
monami_ Aryaisen yapmak zorunda tabii ki değilsiniz ama bence oral sex olmadan olmaz iki taraf için de büyük kayıp
Minikbiiranne Aryaisen kimse kimseye istemediği bir şeyi yaptıramaz bu eşinde olsa istemiyorsan ne olursa olsun hayır de
MadamMommy Korungebekalma Kaynak g.tüm 😂Analla mi karıştırıyorlar acaba diye düşünüyorum ve ilişki için normal olan bir şeyi bu kadar yadirgamalarina şaşırıyorum
Deletedmom_1111 ktnzehra49 benim dert başımdan aşkın zaten 🤣🤣 Kızım kedi olmak istiyor onla uğraşıyorum
balinayakafaatanhamsi Deletedmom_115 ozaman baya bilinçsiz. Bunun kesinlikle haram olduğunu anlatan bir video falan atsanız. İzlese. Ne biliyim. Kendi bilmiyorsa eşi de mi bilmiyor. Garip geldi.