Aslan2103 melisimm_ biz tek maasla geçiniyoruz ama ev kendimizin kira odesek cok zor 🤷♀️ memur maasi degil bu arada
nevermore melisimm_ kendi evinizse , ya da kiranız uygunsa, başka bir borcunuz falan yoksa geçinirsiniz 🌸
taze-anne2312 melisimm_ asgari ücret alıyor eşim tek maaş bir de allaha şükür bi şekilde yetiyor o yüzden memur maaşıyla daha rahat geçinilir diye düşünüyorum
sezer2022 melisimm_ her ailenin dinamiği farklı, dışarda yemeği tatili marka kıyafetleri zevkleri.. tamamen kişiden kişiye göre değişiyor. Ben bazı şeylerden mahrum kalmayalım diye çalışıyorum, tek maaşla geçinmek her zaman zordur
ebru3457 Çocuktan önce bende çalışıyordum ama çocuk olunca bıraktım benim eşimde memur evimiz kira ama geçiniyoruz çok şükür bende yeni bıraktım işi bebeğim 3 buçuk aylık
sahrabalam2 melisimm_ üç kişiyiz asgari ücretle geçiniyoruz ölmesekde yaşıyoruz yani napalım . Fakir avuntusu en azından canımız sağ 😅😅😅
sahrabalam2 melisimm_ şöyle söyleyim iki maaş alan insanlar var arkadaşlarım komşularım hepsinden daha iyi yaşıyoruz . Kartlarla vs bir sekılde dönüyoruz . Öyle rahatım ki kredi çekip telefon modeli yükselteceğim elimdeki telefonun geçen ay garantisi bitti yeni telefon . Ölmeyecek miyiz ya deyip kasmıyorum 😅