Irmakmelegim Irem7 önce zeytinyağı ve tereyağında yarım dometes i kavuruyorsunuz sonra içine yarimcaybardagi kadr Şehriye atıp kavuruyorsunuz en son terbiye sini döküp üzerine göz kararı şu koyuyorsunuz kaynağından sonra tuz ve nane ekliyorsunuz kısık ateşte bir 5 dk daha kaynatın kapatın altını Terbiye için 3 yemek kaşığı yoğurt ve 1 tane yumurta koymanız yeterli(bir kasede cirpin homojen olsun )
Irmakmelegim Irem7 bisi deil inşallah yer afiyet bal şifa olsun kızımın en sevdigi çorbalardan biridir
ikibaloglanannesi Omlet,patates biber kızartması,zeytin, peynir ve çay vardı benim için. Oğlum için omlet zeytin peynir kefir(17 aylık)
mematiii Damlanurrr kızıma patates haşladım,domates, salatalık,peynir,kayısı birde ekmekle reçel yedi tabi döke saça.Bende tek farklı patates kızartması reçel bal yedim
MelekAnnesii miniksercedefne uzulmeyin benim oglum oradan sadece domates salatalik kayisi yer digerlerini yemez 😀😀
miniksercedefne MelekAnnesii Allah iştah versin kuzucuklara. Doktora kilo alımı az geldi galiba 6 ay sonra mutlaka kontrole getir dedi