Damlanurrr Oğlumun kahvaltisi bugün böyleydi Peynir, yeşil zeytin, domates, salatalık, kayısı, avokado, yumurta, tahin ve pekmez
UrbanMom Damlanurrr bebegim 11 aylik yumurta hasladim yanina labne koydum o kadar. Onu bile yalvara yakara yediriyorum. Buyudukce iyice zayiflamaya basladi yemek yerine oyun oynamak istiyor
yasemin1812 Damlanurrr Kızıma bebe bisküvisi ceviz elma suyu ve armut karıştırdım onu verdim Kendim granola yedim sütle karıştırıp🥲😃
MiracAlpinveUmutunAnnesi hunilimomy Aa bende krep yapayım bugün oğluma içine de cilek reçeli yada çikolata domates salatalık peynir çok şükür bugünde bulduk yemek yemesi biraz sıkıntı da 6 yaşında 😆
Damlanurrr miniksercedefne siz elinizden geleni yapiyorsunuzdur eminim inşallah ilerleyen dönemlerde yoluna girer iştahı da
MelekAnnesii miniksercedefne uzulmeyin benim oglum oradan sadece domates salatalik kayisi yer digerlerini yemez 😀😀
Irem7 UrbanMom benim kızım da 11 aylık tıpkı söylediğiniz gibi büyüdükçe kilo alımı azaldı yavaşladı hep süt istiyor fakat süt de ister istemez azaldı ilk zamanlar kadar değil yemek yemiyor doğru düzgün ne yapacağımı bilemiyorum
Irmakmelegim Damlanurrr 35 aylık kızım peynir li omlet bal ceviz fındık badem yedi kahvaltıda Öğlen terbiyeli Şehriye çorbası Ara öğün avakodu muz ceviz üçlüsü Akşam kiymali kabak yemeği makarna yanına yoğurt yicek bugün ku tüm günün menüsü bu
Irmakmelegim Irem7 önce zeytinyağı ve tereyağında yarım dometes i kavuruyorsunuz sonra içine yarimcaybardagi kadr Şehriye atıp kavuruyorsunuz en son terbiye sini döküp üzerine göz kararı şu koyuyorsunuz kaynağından sonra tuz ve nane ekliyorsunuz kısık ateşte bir 5 dk daha kaynatın kapatın altını Terbiye için 3 yemek kaşığı yoğurt ve 1 tane yumurta koymanız yeterli(bir kasede cirpin homojen olsun )