Kalimbanne Ben başlıyorum Ocak 2020den beri buradayım. Hiç ayrilamadim. Şimdi ikinci bebeğime hamileyim acaba o da 4,5 yaşına geldiğinde burada olacak mıyım. 🐣😍
MiracAlpinAnnesi Kalimbanne 27 Mayıs 2018 😁 Oğlum Ocak 2018 doğumlu 6 yaşında burdan mezun Bende 2.ye hamileyim 8+4 günlük 😇
tubasd Kalimbanne 27.08.2019 dan beri burdayım öncesinde de happymomdaydim 2. Evladım da oldu yola devam çok şükür 🌸🤲🏼
Kocamdaaakocammm Kalimbanne 2020 Ekim ayından beli buradayım oğlum 13 mayıs doğumlu 😍 hiç gitmedim telefon değisince hesap gitti yeni hesap açtım 😂 2 ci bebeğimin de büyüttüm 2.5 yaşına geldi bu gidişle 3 de doğururum 😀😀
Honki_Ponki Kalimbanne 15 temmuz 2021 de katıldım buraya ⭐Başka bebi düşünmüyorum Töbe boyumun ölçüsünü aldım üçüncüde🤭😁 ama burası güzel
Kalimbanne MiracAlpinAnnesi ohooo sen daha eskisin 🥰 maşallah sağlıkla kucağına alırsın inşallah benimki de 14+2 🥰
Kalimbanne Kocamdaaakocammm ahahah ben ilkinde elendim diyordum 🤣 kendi hür irademle ikinciyi yaptım 🤣 ama büyük konusmayayim 3. Yapmam sanırım 🫣
Kalimbanne MiracAlpinAnnesi kız dedi doktor 12 haftalıkken biraz erken gösterdi belki değişir ne olursa kabulüm 🥰 rabbimin emaneti 🫠🐣
Denizoglan Kalimbanne bende kendimi eski sanardım aralık 2021 den beri burdayım şimdi ikinciye hamileyim bende uzunca bir süre burdayım daha 🤗
Kalimbanne MiracAlpinAnnesi 🥰🥰🥰 aynı heyecanı ilk günkü gibi yaşaması çok garip değil mi ben yine başka çocuğum olursa sever miyim oğlum bütün çocuk hasretimi doldurdu diyordum kalbim kocaman oldu yani nasıl anlatırım bilemiyorum sevgiden patlayacak inşallah sağlıkla kavuşuruz.🥰