OptimusPrime Kalimbanne 2019′dan beri buradayım. Kızım 5 yaşında olacak Eylül ’de oğlum da 2 yaş 7 aylık. 🥲
Gizmokzilla Kalimbanne 27.07.2022den beri burdayım. Oğlumun doğumundan çıktım 5 6 saat sonra momdan kidse geçtim 😅😅
3ccukannesi Kalimbanne 3ocugumuda burda büyüttüm ilkine hamileyken happy momdaydım doğunca buraya geçtim çok kullanıcı adı değiştim eskiler bilir illallah ettiriyorduk burayı🤣🤣
3ccukannesi MiracAlpinAnnesi aşk olsun yıllarca miracınanası dedim kız deme öyle derdin maliefe / cankuzularım dı en son herhalde sonra bunu aldım işte😅
denizd53 Kalimbanne Nisan 2020. O dönem çok aktiftim, ikinci çocuktan sonra aşırı azaldı aktifliğim sonra hiçliğe dönüştü. Ara ara okuyup geçiyorum, yorum dahi yapmıyorum aslında ama bu postu es geçemedim. 💚
denizd53 MiracAlpinAnnesi Özlemm canımm. Ne goygoylar yapardık.. Herkescikler gitti ama kimseyi göremiyorum ben
3ccukannesi Kalimbanne maliefem yada maliefe işte hesap askıya alındıkça maaaliiiefee ler falan oldu🤣🤣🤣
denizd53 OptimusPrime Uğradım diyelim. Uzun zamandır sadece okuyorum ☺️ İyiler, Loya okullu olacak bu sene. Kocaman oldu. senin çocuklar nasıl?
2prensesannesiiii9_7 Kalimbanne ilk olarak Ocak 2019 da katıldım 😊 ikinci kez Mayıs 2021 ve son olarak Haziran 2023 de katılmış bulunuyorum 😂😂 yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim 😛😂