churchil birannebirbebek__ comfort gazlı bebekler içinmiş sanırım. Doktorlar önermesiyle alınıyormuş çoğunlukla
birannebirbebek__ churchil Optipro kalmadığı için almıştım ya bi sıkıntı olur mu acaba optipro ya alıştı ya şimdi
Prensesin_Annesi_ birannebirbebek__ Bebeğimde daha tam kolik teshisi konmadan nefroloji doktoru önermişti sanırım gazlı bebekler için
birannebirbebek__ Prensesin_Annesi_ Bebeğim 6 aylık artık gaz sıkıntısı yok umarım bi sıkıntı olmaz ya
churchil birannebirbebek__ bilemiyorum ki yani aman aman bi fark olcağını sanmam birisinde gaz önleyici maddeler var demek ki ekstra olarak. Eğer ishal huzursuzluk vs yapmazsa sorun olmaz heralde
kukuliiii mervedilamelisa kilo alımına etkisi olmaz canım gaz kolik kabızlık için comfort daha iyi diye biliyorum ama kilo alımı istiyosan aptamil daha iyi bi mama
kukuliiii mervedilamelisa gaz yapmıştı aptamil bizde ama kilo aldırıyor kaç aylık olduğuna bağlı 4 aylık falansa çok etkilemez gazı canım
mervedilamelisa kukuliiii yenidogan bebegm 41 günlük sma comfort kullanıyorum gazına iyi gelior kilo içinde bakacam buay nasıl olacak hem emziriyorum hem mama