yahehe6 Kızlar Temu diye bir uygulama var aynı Trendyol gibi ve her şey o kadar uygun ki acaba güvenilir site mi sipariş veren oldu mu hiç tiktokta gördüm sipariş veren vardı yinede emin olamadım
Alya-Sena yahehe6 ben siparis verdim urunlerim gumrukde suan. Buradan bi cok kisi siparis verdi eline ulasti paylastilar. Guvenilir bir siknti yok yani
yahehe6 annediyebiri Şuan bakıyorum sepet doldu yine 500 olmadı vala ama sipariş versem mi bilemiyorum ya
Alya-Sena annediyebiri evet ya sepette beklettigim urunlere hep zam gelmis 1.siparis gelsn digerlerini alayim dedimde olmadi
Adoele Alya-Sena ne zaman sipariş vermiştiniz kaç gündür gümrükte benim 9 gündür gümrükte bi türlü kurye almadı 7 tane tişört almıştım ondan heralde takıldı
annediyebiri Alya-Sena aşırı vergi oluyor ilk alanlar kuponla aldı vergi ücretsiz gibi oldu sonra kaldırmışlar o kuponu
Femme1 yahehe6 verenler var urunlerı de geliyor ama bugün yputube de bı vıdyoyoa denk geldim kart bılgılerı kaydedılıyormuş temu da
ebruegehan yahehe6 Ali express in Türkçesi gibi bir şey yurtdışı ürünler vergi veriyorsunuz gümrük onaylı geliyor
ahlelele_ahlelas yahehe6 benim aldıklarım bugün geldi. Aşırı kaliteli şeyler beklemeyin. Ama iş görür.