aysima38 Betam 3 hafta önce 24 ken şimdi 45 sağlıklı bir artışmı dur bu ne olduğunu anlamadım çocukta var mı yok mu onu da anlamadım yardımcı olun lütfen aranız da bilgi sahibi olan var 🙏🏻
Damla_eflin aysima38 Çok düşük geldi bana bence bi kadın Doğuma görünün derim. Şuan benim kuzeniminde 298 falandı 3 gün sonra 498 oldu ama kese boş bebek hala yok. Bu yüzden sizde kadın Doğuma görünün canım.
Happybaby06 aysima38 Sağlıklı gebelikte 2 günde bir 2 katına çıkar.Eger artış olmuyorsa bir kaç güne regl olursunuz…Cocuk istiyorsanız da Rabbım sağlıklı bir şekilde nasip etsin
Kuzeymomss aysima38 Üzülerek söylüyorum ki sağlıklı değil. İlk baktırdığımda 135ti değerim 1 hafta sonrası 6 binlerdeydi hatta ikiz gebelikten şüphelenmişti doktorum
aysima38 Damla_eflin aslında beta 24 çıktı sağlık ocağında verdim 4,5 çıktı 3 gün sonra ger hastane de verdim bugünde 45 çıktı noluyor ben anlamadım
aysima38 denizz_moms aysima38 Aloneangel_ Damla_eflin Zmc27 Aloneangel_ evahll Aloneangel_ evahll Aslannannesi Happybaby06 Happybaby06 safiyecanan OzlemAsrin elbay53 minikmucizemaak Burda benimle heyecanımı merakımı paylaşan arkadaşlar hepinize çok teşekkür ediyorum sonucu da öğrenmeniz hakkınız diye düşünüyorum doktor 25 ken 3 hafta içerisinde 45 çok düşük değer tekrar hamile kalmış olabilirsin dedi ve dünkü betam 2 gün sonra 187 çıktı yani sağlıklı gebelik dendi çok şükür yeniden hamile kalmışım Rabbim inşallah olmayanlara nasip etsin 🥰🥰🙏🏻😍♥️😘🙏🏻
salakmisincemilee aysima38 daha dogru tespit icin ayni labta yapilmasi gerekiyor yani yine saglik ocaginda verin ya da hastanede testi tekrarlasinlar
elbay53 aysima38 farklı laboratuvarlarda farklı değerler çıkar..aynı yerde ıkı gün arayla yaptırın ıkı katına çıkması gerekıyor betanın
OzlemAsrin aysima38 testi hep aynı hastanede verin. Referans aralıkları değişiyor. Ama artış hızı az geldi. İki günde iki kat artarak ilerler normalde
zcnnkbraa9 Sağlıklı durmuyor. Gelişim çok yavaş. Zaten 2-3 günde bir en az iki katı katına kadar çıkması gerekiyor diye hatırlıyorum. Ama tabiki doktor daha iyi bilir
aysima38 zcnnkbraa9 bende aceba düştü de tekrar mı hamile kaldım bilemedim ki öyle düşündüm öyle bişey olamaz mı
zcnnkbraa9 aysima38 Hayır olmuyor. Beta seviyesi yavaş artıyor anlamına geliyor. Bu da sağlıklı gebelikte olan birşey değil. 3 hafta geçmiş diyorsunuz iki ölçüm arası mesafe de uzun. Ya kimyasal ya da dış gebelik olma ihtimali var.
aysima38 gunes88 bende öyle düşünüyorum acaba başka bir rahatsızlığım mı var bilemedim beta başka neden artar ki
aysima38 Happybaby06 regl me de az kaldı iki gün sonra bakanlarım regl olucam mı inşallah hayırlısıyla nasip olur🙏🏻