duyguloji3478 9793selaam yarın başlıyor yolculuk bebekle ilk defa kalkıştık ama bakalım sonumuz hayrolsun tavsiyesi olan varsa alırım bir dal😂
[silindi] 9793selaam Bugün bir şey bekliyorum. O olursa tatilim iptal. Yoksa cuma günü oğlumu alıp annemlerin yanına yazlığa kaçıyorum.
brokoli Antalya’da yaşıyorum, havuza iniyorum ya da deniz. Ama bu yaz kamp yapmak istiyorum, kafaya koydum. Manyak gibi kamp alışverişi yaptık temudan onları bekliyoruz, kamp alanı arastiriyoruz
9793selaam brokoli kamp yapmak güzel mi bende çok yapmak istiyorum da bizim şahsi aracımız yok servis giden yerler varsa söyleyeblr misin Antalya’da kamp için :)
Feyzosunannesi brokoli bu temu uygulamasi güvenilir mi daha öncede alışveriş yaptınız mı? Biraz anlatabilir misiniz bende oraya baktım çok beğendim ama cesaret edip sipariş etmedim henüz
2prens_annesiii 9793selaam Ayın 20 sinde gideceğiz antalya ‘ya otele 4 gece 5 gün 2 yaş bebe ve 7 aylık hamile olarak nasıl olucak bekliyoruz doğumdan önce iyi olur diye düşündük gerçi eşimin fikriydi 😂
designermoms 9793selaam haziran başında gittik geldik Bu haftasonu da inşallah mini bir tatil daha yapacağız
9793selaam designermoms bakalım nasipse biz İzmir’e gitcez bı tanıdığımız var . ağustosta da Didim’e gitmeyi ddnyorz kendimz otele .oteller pahalı bu yıl napcaz bakalım .
2prens_annesiii 9793selaam Evet canım bütün etkinlikleri sabah akşam yemeği mevcut fiyatı bilmiyorum eşim ayarlamıştı aslında tatil istiyordum doğumdan sonra gideriz diyorduk sonra düşündük 2 bebeyle zor olur şimdi gidelim dedik doğum daha yapmadım ama doğum hediyesi şimdiden dedi bi ağzını ararım fiyat konusunda😄
designermoms 9793selaam biz biraz erken rezervasyon yaptık normale geldi Biz de Kuşadasındaydık bu sefer Gökçeadaya gideceğiz inşallah
9793selaam sezer2022 Didim nerde kaldnz cnm bnde kalcak yer arastiyorm da memnun muydunuz adı ne kaldignz yerin.gezme açısından nasi Didim biz ilk gidecegiz de nasipse
sezer2022 9793selaam altınkumda tuntaş otelde kaldık canım çok güzel, denizi temiz öyle sahili zibidi dolu değil hep aileler var 🥰 otel 4 dörtlük olmasada Altınkum sahilinde lunapark tekne turları var
Aysenur2019- İzmirdeyiz haftasonları gidiyoruz denize. güzel oluyor.ilk yazımız izmir de.bebegim biraz büyüsün kamp alanları bakıyoruz
9793selaam Aysenur2019- İzmir De plaj olarak neresi var ve yakıninda gidince kalabilecek pansiyon otel olan nerler var cnm ? Gittin sevidign otel plaj vsr mı tavsiye edebilcrgin
Aysenur2019- 9793selaam ceşme ılıca plajı çok güzel halk plajı galanda var otel pansiyon secenegide cok fazla denizi sıcak plajı tertemiz kum, su berrak kalmadık biz günübirlik gittk geldik. Gümüldür tarafıda güzel polis moral egitim merkezi var beachlere göre uygun temiz yine orda da kalmadık ama günübirlik gittik.seferhisar da mali beach var.denizi girince derin ama büyükler için güzel temiz bi mekan. Koy kesfetme fırsatımız daha olmadı ama dikili tarafında güzel koylar varmış