Busegr Zeytin-gozz1 leke tutmuyor krem temizleyiciyle çıkıyor bendeki ama çok çabuk tozlanıp kirleniyor bende şuan normal oyuncaklarını koyuyorum ama ha diye çıkarıp temizlemem mümkün değil kızımda durmuyor çünkü bugün alacak olsam grisini falan alırdım net
ellerimt0mbikt0mbik sek_kahve @Zeytin-gozz1 Bizde de bundan var ,ben çok beğenerek aldım ve beğenerek de kullanıyorum.
ellerimt0mbikt0mbik Zeytin-gozz1 Annemdeyim ,evde olsam görselini de atardım.Çok güzel ,çok kullanışlı 👍
Zeytin-gozz1 ellerimt0mbikt0mbik çok sagolun Trendyoldan bakıyorum sürekli. Dediğiniz modele de baktım gayet güzel görünüyor 😍 kurulumu kolay mı peki
kimbumadam sek_kahve 2lisi var bizde Yeterli gelmediği için yanına ek alıcam Oyuncaklar çoğaldıkça genişletebiliriz 🌸
kimbumadam sek_kahve içi baya oyuncak alıyo canım Tek sıkıntısı var ben oyuncakları tek tek oynatıyorum Ama kızım içinden ne bulduysa çıkarıyo İkea kallax istiyodum içine kutular koycaktım ama odada yer kalmadı Yerin varsa bi tane kallax bide bu şahane olur