Zeytin-gozz1 Kızlar kızım için oyuncak dolabı almak istiyorum ama Trendyoldan güvenilir, göründüğü gibi gelen Bi sayfa onerirmisiniz? Ayrıca görsel atabilen olursa da çok mutlu olurum 😍🙂
sek_kahve Zeytin-gozz1 ben de almayı düşünüyorum burada durayım, beğendiğim bir model var onun da resmini atayım
iki_prens_annesi_ Zeytin-gozz1 ben tekli aldım 7 çekmecesi var şimdilik iki çocuğuma da yetiyor pratico diye bı sayfaydi alalı 1 yıla yakın oldu memnunum
Zeytin-gozz1 sek_kahve evet guzelmis ama bu benim alanım için biraz geniş sanırım 2li düşünüyorum bende🙂
ellerimt0mbikt0mbik sek_kahve @Zeytin-gozz1 Bizde de bundan var ,ben çok beğenerek aldım ve beğenerek de kullanıyorum.
kimbumadam sek_kahve 2lisi var bizde Yeterli gelmediği için yanına ek alıcam Oyuncaklar çoğaldıkça genişletebiliriz 🌸
sek_kahve Zeytin-gozz1 bu bofigo adlı bir sayfa, 2′li ve tekli olanları da var, en çok bu sayfadan alışveriş yapılmış, ben de burayı düşündüm
Busegr Bende kızım için bunlardan aldım ama sepetleri çok leke toz tutuyor beyaz yerine renkli tercih edin sürekli silemiyorum şuanki süreçte başıma bela ettim gibi geliyor 🤷🏼♀️
Zeytin-gozz1 Busegr aaa öyle mi .. Yani pastel boya -kuru boya vs. Koymayı düşünüyorum. Onların lekesi cikarmi peki
Busegr Zeytin-gozz1 leke tutmuyor krem temizleyiciyle çıkıyor bendeki ama çok çabuk tozlanıp kirleniyor bende şuan normal oyuncaklarını koyuyorum ama ha diye çıkarıp temizlemem mümkün değil kızımda durmuyor çünkü bugün alacak olsam grisini falan alırdım net
Rwerdst Zeytin-gozz1 ben şoktan pretico markasının kini almıştım. Kurulumu kolaydı. Kademeli 3 katlı var ya. Aşağıda arkadaş atmış beyaz renk. Onun ahşap rengi olanı var. Malzemeler çok sağlam gerçekten. Pretico yu öneririm yani. İnternette de var ürünleri zaten.