sweetangell bimuallime forum kısmında resim yükle diye kısım var oraya yükleyip linki kopyalıyorsunuz sonra buraya gelip yoruma yapıştırıp paylaşıyorsunuz
bimuallime sweetangell kol altına takılmayın benim bebeğimin bütün boğumları öyle bembeyaz. Ama sizin ilk attığınız resmin aynısı koş altı
sweetangell bimuallime ya da instagramınz varsa atabilir misiniz karşılaştırma açısından istedim belki yanlış teşhistir bizim
bebek34 crybaby bende bi resim atsam bakabilir mısın benımkının anlında ve yanagının altında beyazlık var onun harıcınde sırtı ve bacagının bezinin oldgu yer poposu kahverengi ve baya bi bacağı esmer bi bacagı beyaz o lekeden sanırım bi atsam bakarmısınz
bebek34 crybaby kahverengi leke anlı resmen bı orası beyAz kollarında ve poposunda omzunda hep kahverengi var profılıme girip bakarmısınız orada paylaşmıştım hepsini
Tomris61 bebek34 kahverengi lekeler için bi götürseniz mi acaba doktora. Ben osman gönülalın bir videosunda 1 tl boyutundan büyükse ve sayısı 5-6 kadarsa doktorun görmesi lazım diye bir bilgi hatırlıyorum. YouTube’dan bir bakın isterseniz
crybaby bebek34 aa baya genişmiş beyazlık evet canım vitiligo büyük ihtimalle göster mutlaka belki bu yaşta bişey yapılabilir sadece krem veriyorlar zaten güneşten koru diyecekler
bebek34 Tomris61 gittim cildiyeye ama yurtdısındakıler normal diyolar anlındakı gibi büyüklügü poposu omuz kısmı hep böyle baktnzmı resme
Tomris61 bebek34 doktor normal diyorsa normaldir o zaman. Sonuçta uzman olan onlar. Ben Osman hocadan duyduğumu söyledim♥️
bebek34 crybaby suratındakı o cene kısmı ufak anlında ufak ama diğer yerler böyle genelde kahverengi lekesi cok kahverengi lekeside vitiligomu dersin bacagın bırı baska rnk bırı baska oda mo vitiligodur