sweetangell oğlumun kasık kısmında bezin geldiği yer de böyle bir beyazlama var başına gelen varmı ben vitiligo mu diye şüphelendim . Doktora götüreceğim de randevu bulamadım henüz
bimuallime sweetangell bizim leke de bu fotonun aynısı değil dedi işte yani mor ışıkta baktı ve parlama yok dedi parlıyormus sanırsam
bimuallime sweetangell kol altına takılmayın benim bebeğimin bütün boğumları öyle bembeyaz. Ama sizin ilk attığınız resmin aynısı koş altı
bimuallime sweetangell sweetangell Ben gittim. Mor ışıkla bakıldı öyle bişey değil dedi. Kol altı diz içi bez bölgesi hep beyaz kalır dedi
sweetangell bimuallime merhaba bizimde kol altı ve bez bölgesi var ışıkla baktı bez bölgesine vitiligo dedi 😔 2 tane krem verdi 1 ay sonra tekrar gidecez kontrole geçebilirmiş sabit kalabilirmiş dağıladabilirmiş lütfen dua edin bize de geçsin 😔
bimuallime sweetangell Bizim doktor profdu. Bana olsa dahi çözümü var krem ışın neden dert ettin dedi çok ağlamıştım. Ki hala vardır diye 6 ayda bir gidicem. Yani doğum lekesi giibi değil
sweetangell bimuallime bilmiyorum nasıl anlaşıldığını ama tamamen kesin çözümü yok çevremde olan kişiler var çünkü . Başka hasteneye de götüreceğim
bimuallime sweetangell Ya bu vitiligp değil ki bebeklerin kol altı bez bölgesi hep böyle olur buna öyle dedilerse benim bebek daha kötü