Karamgurme Lazer epilasyon için fiyat araştırıyorum klinik tarzı bir yer 8750 fiyat veriyor başka bir yer 10.500 fiyat veriyor Nez demir şubesine sordum bir de orası ise şuan kampanya var 4500 dedi fazla fark yok mu sizce de arasında neden bu kadar ucuz ki daha önce giden var mı acaba
sezer2022 Karamgurme yeterli müşteri sayısına ulaşınca fiyatı yüksek tutuyorlar,, ama mesela yılbaşında kampanya alan 50 kişinin kampanyası aynı anda bittiği için, 50 müşteri birden boşalmış oluyor o zaman tekrar kampanya yapıyorlar
Karamgurme nilazra123 aslında diğer salonlar 3 farklı cihaz saydı fiyatlar aynıydı hangi cihazı kullanırsak kullanalım nez demir merkezi diyot lazer kullanıyoruz 4 mevsim uygun fiyati da bu dedi
nilazra123 Karamgurme hangi salonlardan fiyat aldınız ben güzellik uzanmıyorum en iyi cihaz 4 mevsim soprano diode tabi çakmalarınıda satıyorlar
Karamgurme kirikkalp gitmiyorum işte fiyat karşılaştırması yaparken bunlar nasıl böyle ucuz olabiliyor soruyorum
nilazra123 Karamgurme isim verirseniz yardımcı olurum nez demir hariç . Tanıyor olanilirim. Fikir sunarım