dryglgl serendipity16 prego solo aldık biz bu sebepten kabin boy gibi katlanıyor ama puset de takılıyor
serendipity16 dryglgl prego benimde baktığım bi marka ama solo travel sistem diye biliyorum ağır değil mi ? Ben prego’da lotusa baktım kabin boy puset takılabiliyor
nisavera dryglgl siz yazdıktan sonra baktım hem hamilton hem prego ve prego aldım çekçekli merdivenleri çok rahat çıktım Allah razı olsun
dryglgl serendipity16 ağır değil bence travel gibi değil asla ben de ebebekte deneyip almıştım vovo ile arasında 1 kg vardı ama annem 4. Katta oturuyor asansör yok gittiğimde katlayıp çıkarıyorum travellar gibi ağır değil
gamzes-26 Joie marka baston bebek arabası aldım içi diğer bastonlar gibi değil geniş rahat katlaması pratik en sevdiğim özelliğide katlanınca yanda tutma sapı var çanta gibi çocuk kucaktayken de rahatçs taşınıyor
serendipity16 gamzes-26 çocuğunuz ne kadarlık ? Baston için baya oturur pozisyonda olması gerekiyor sanırım
serendipity16 dryglgl ebebeğin sitesinden baktım 7.5 kiloymuş sizinki pusette 3 kilo benimki sadece araba 11 kilo pusette 4 kilo vardır zulüm cidden keşke her travelın belli bi sınırı olsa 11 kilo nedir 😔 sizinki aslında kabin boy ağırlığındaymış ama pahalı maalesef bütçemi aşıyor
gamzes-26 serendipity16 Benim ki 2 yaşında küçük sanırım sizinki sizin için kullanışlı olurmu bilememdim ama tam yatar pozisyona kadar ayarlanıyor