sahrabalam2 10 ay bimde çalıştım. Günde 9 saat çalışılıyor (1.5 saat mola) sabah 9 da mağaza açılır ama personel 8.30da mağazaya gider. 5.30da çıkar. Öğlenciler de 1 de gidip 9da çıkar. haftanın bir günü full çekilir. yani 8.30 da gider aksam 9da paydos. son kullanma tarihi yakın olan ürünleri satman için ciddi bir baski yapilir. satamadığım zaman kaç kez azar yemişimdir. sayim oldugu gunler çok gec cikiyorduk 12yi buluyordu. Bimin calisma kosullari sert. molada kapi onune bi hava almaya cikamazsin yasak. Magaza icinde telefon yasak. bazi magazalarda telefonuyanina almana bile izin vermiyorlarmis ben yasamadim ama cok duydum. Yardımcı veya mudur olmak biraz mesakkatli kolay kolay yukseltmiyorlar anca elinde hic mudur olmayacak oyle. Biri istifa ettiyse baska magazadan bir kac gunluk/haftalik birini destege gonderiyorlar yeni eleman almak yerine. Surekli bu sekilde dönüyor. Ya cok uzun anlatmasi. kimseyle davalik olmadan ciktim ona sukur ediyorum inanki. Sayım zamanı eksik urunlerı cebimizden oderdik cok para odedim bime. gercek sayimdan once mudur bi sayar aktuel urunleri mesela. calinan kaybolan seyleri kasadan gecerdi hepimiz bolusur oderdik. Ama sayım iyi gelirse prim veriyorlar. Mesai kaldığın zaman para vermezler. saat olarak alirsin. Diyelim ki o ay fazladan 10 saat calistim diğer ay fazla saatimi verirlerdi mesela 1de gidip 9da cikmam lazımken 3.30da gidip 9da cikiyordum tabi buna müdür karar veriyor. Aklima gelenler bunlar sormak istediğin bisey olursa sorabilirsin