Zhra78 SeNaGT 6 ay oldu normal doğum yaptım o göbek ben de de vardı sadece 10 gün evde bi leslie yaptım yarısan fazlası gitti keşke üşenmeyip her gün yapsam komple gidicek ama aşırı üşeniyorum bu ara tabi yediklerime dikkat ediyorum en önemlisi ekmek ve makarna tüketiminin en az olması
feyzasmother Zhra78 Hadi bizim Leslie takımına gelin pazartesi başlıyoruz Sezaryen göbekliler olarak😄
Veramomm Zhra78 normal doğum karnı ve sezeryan karnı aynı değil ama . Normal doğum yaptığınız için gitmiş hemen
soda SeNaGT o sezeryan göbeği bende de var canım diyetisyen bana ne kadar kilo verseniz de o göbek gitmez demişti. Şu an 58 kiloyum ama benim de göbeğim var
yldrm12 soda sporla gidiyor canım. Spor yapıp 2 beden küçülen insanlar var. Tabi onlar düzenli planlı şekilde ilerliyor biz evde leslie ile biraz kilo veririz. Sonrasında sıkılaşmak için spor yapmalıyız. Bu da en az 6 ay sonra 😔
Alinapoyraz soda çok yanlış yönlendirmiş nasıl bir diyetisyen o 😂 diyetisyen dediğin motive eder. Oğlum 3 ay 23 gunluk şuan hiç göbeğim yok eskisinden daha iyi durumda. Tabıı kı bogazımı tuttum saglıklı beslendim, pilates yapıyorum her fırsatta
yalifile soda o nasıl diyetiyenmiş ya çevremde herkes sezeryan oldu dikkat edenlerin karınları dümdüz çıkıntı bile yok
basak_avc soda o diyetisyen online okudu sanırım :) eşim profesyonel antrenör kayınpederim profesyonel pilates egitmeni ben ise hem pilates hem yoga yapıyorum salona gelen sezaryen o kadar çok kadın varki ve hepsinin karnı dümdüz önemli olan istikrarlı sekilde hem spor yapmak hem yediklerimize dikkat etmek bu arada bende sezaryenliyim.
dugme 9876anne ilk başta bu nedir ya ben ağır spor yapıyorum bu kadın yürüyor bunu zayiflatacak beni diye başladığım 20. Dakikadan sonra mort olduğum o müthiş kadın her sabah aç karnına yapıyordum oncesinde bir limon çay kaşığı zerdeçal çay kasiginin ucuyla karabiber shot yapıyordum ve thinytea çay ve kapsül kullandım bu süreçte 80 kiloyla başladım 67 oldum kesinlikle vaktiniz varsa yapın
soda yldrm12 ben doğum kilomun hepsini yani 25 kiloyu verdim canım ama az da olsa göbeğim var tabi spor hiç yapmadım. Sporla da sıkılaşsam tamamdır ama spor yapmadım hiç eriniyorum spora
afrakevser momyasli sakın bırakmayın korse takmayı benim canım çok açıyordu benimki biraz sıkıntıyıdi takamadim göbek kaldı 53 kiloyum ama göbek var 😔
basak_avc Alinapoyraz işin sırrı kesinlikle pilates ailecek bu işle ugrasıyoruz aman deyim bırakma pilatesi çok dogru yoldasın :)
soda Alinapoyraz spor etkiliyor demek ki canım ben de doğum kilolarımı verdim spor yaparsam demek ki karnım da eskisi gibi olacak motive ettınız beni 💕💕
Ardenaden darkledi farketmez o sadece sure olarak uzn veya kisalar onu siz kendi zamaninza gore seçersiniz