linaaaaaaaass canpare1 tek yön yatırın dedi doktor canım çünkü bizim sol yamuk kalmış hep o tarafa yatır dedi
anneyimannea linaaaaaaaass o tarafa yatırıp arkadaşına minik bir yastık koyun ki dönmesin ben öyle yaptım zamanla düzeldi doktorun söylediklerini dikkate alin geçerken öyle kalıyor yoksa
Omeralpp linaaaaaaaass merhaba benimde bebeğimin sol tarafı emzirirken yapmışım sanırım daha düz şimdi düzelmesi için daha çık hangi yöne yatırmam gerekiyor
Enlsr anneyimannea bizimki neden kalmadı canım arkasına yastıkta koydum düz kafa yastıklarıda aldım fizik tedavi ye bile gittim kendi dönmeye başladıkça düzelecek korkmaa dedi doktor sizde milleti korkutmayın
anneyimannea Enlsr ama arkadasimki kaldı sürekli aynı tarafa yatırdığı için diğer tarafı öyle kaldı 1,5 yaşında düzelmedi
Enlsr anneyimannea aşkım 3 yaşına kadar kemikler oturuyomuş doktorumuz korkulacak bişey yok dedi simetrisi çook farklı olur ozmn kaskla felan düzeltmeye çalışıyolarmış çok araştırdım soruşturdum
cennetlerim linaaaaaaaass benim ki 6 ay 11 gunluk daha yeni yeni tek tarafa dönmeye başladı bebekten bebege değişiyor o