zencizeytin Havuclukek11 çok geçmiş olsun. Böcek ısırması olsa kaşınır. Kaşıyor mu? Süt ürünleri, balık, badem,kaju, fındık,Antep fıstığı, çilek,susam,yumurta aklıma gelen güçlü alerjenler. Uzun zaman sonra ilk defa yediği bir şey oldu mu?
Havuclukek11 HE-SEN-COK-BILIYON arada sinek ısırınca öyle oluyordu. Ama sabah uyandım resmen tüm bacakları ısırılmış. Yüzünde 5 yer. Beynimden vurulmuşa döndüm. Yatağa falan baktım göremedim birşey. Hepsini 90 derece yıkadım. Eczane sinek dedi sprey versi
Havuclukek11 HE-SEN-COK-BILIYON varsada 1 günde olur mu acaba? Daha önceden öyle birşey olmadı. Sinek olduğunu sanmıyorum. İlaç sıkıyorum sinekler için. Ve ses falan duymadım uyumadan önce 🥲
Havuclukek11 mematiii birçok ısırık var. Önce sinek olduğunu düşündüm. Maalesef olduğumuz yerde ağaç çok olduğu için sinekte çok var. Ona dikkat etmeye çalışıyorum.ilaç sıkıyorum havalandıruyorum sonra yatıyoruz. Sadece 1 gecede oldu. Tahta kurusunu İnternete bende gördüm. Ama bu 1 günde olur mu acaba. Daha önce öyle birşey yaşamadık. Çarşaf herşeyi 90 derecede yıkadım. Sildim.
Havuclukek11 zencizeytin hayır bende alerjiye bağladığım için yediklerinde herhangi Bi değişiklik yok. Hergün yediği şeyler. Gece uyuyunca birşeyi yoktu zaten sabah bunlarla uyandık. Sönüyor sonra tekrar kızdırıp şişiyor. Ve evet ayaklarını kaşımak istiyor.
HE-SEN-COK-BILIYON Havuclukek11 malesef acayip derecede yiyod tahta kurusu bir kere köyde bulaştı bize valizlerle üstümüzle eve gelmiş hatta yatak odasını da sarmıştı çok kötü kaşındırıyor bir de bir iki ısırık değil bi sürü ısırıyor o zamanlar ilaçla bile kurtulamamıştık bazaları falan çöpe atmıştık resmen
Havuclukek11 HE-SEN-COK-BILIYON çok mutusum şuan İnternete araştırdığımda pradada tahta kurusu yazıyordu. Evet bir sürü var. Hatta gecesi benimde kaşıntım oldu sabaha kadar ama anlayamadım şişlik oldu ama sabah bende birşey yoktu. Bende alerjim olduğu için arada kurdeşen gibi döküntü yaşıyorum sabah geçiyor öyle olduğunu düşündüm.Nasıl kurtuldunuz peki siz? İlaçlama flama işe yarar mı?
mematiii Havuclukek11 başka böcek gibi canım o olabilir vücudu reaksiyon göstermiştir olanilir.Bazı çocuklarda sinek ısırınca bifkaç yerinde kızarıklık oluyor görimcemin öyle mesela .Yani birkaç kere sinekte ısırmıl olabilir.Kolanya sürün buz turun birde rahaylar
HE-SEN-COK-BILIYON Havuclukek11 dikkatli arastır yatak altlarına falan giriyorlar önce küçük oluyolar yedikçe büyüyorlar. Biz dediğim gibi. 1kere ilaçlama yapmıştık o zamanlar gitmemişti bazaları yatakları çöpe atmakta bulduk çareyi ama eski diye çok da içimiz acımadı yani belki daha etkili ilaçlar vardır.
Havuclukek11 HE-SEN-COK-BILIYON anladım bende araştırıyım. İlaçlama işini amrım bir çözümünü bulurum. Teşekkür ederim cevabınız için.
Havuclukek11 mematiii evet sinek ısırığına alerjisi var geçen yaz ve bu yaz bu durumu yaşadık. Pediatri de krem ve nane biberiye yağı vermişti. Şuan 40 tan çok görünce korktum. Umarım çabucak geçer
DZ123 Havuclukek11 Merhaba şuan buna benzer 2-3 ısırık ta benim kızımda var görüntü böyle gözüküyor.Sizin neden mis acaba bulabildiniz mi
Havuclukek11 DZ123 ben halen ısırık olduğunu düşünüyorum ama doktorumuza fotoğraf gönderdim. Alerji olduğunu söyledi kaşınmaması için mentollü krem yazdı.
Havuclukek11 DZ123 2 3 ısırık da sinek olma olsalığı yüksek. Bizde çok vardı el ayakları dolu en az 40 tane
DZ123 Havuclukek11 Evet banada sinek gibi geliyor ama çok şükür kaşıma yok bişey isirsa elbet kasırdı diyorum 2 yaşında illaki bilir kaşımayı.Neden oldu hala anlamış değilim sizede çok geçmiş olsun