LadyGaddar Bebeğim 10uncu ayın içinde, ama halen 2 numaralı emzik yada biberon ucu tutamiyor😅 Büyük geliyor halen 1 nodayiz Ayını göstermeyen minicik bir bebis 😋ondan mı acaba ? Bu durumda olan var mı çok merak ettim..
Melike_ikra LadyGaddar biberonu 2 numara emziği bir numara kullanıyoruz 😂😂 tutmuyor iki numarayı 7 ay 16 günlük bu arada
elcinogretmen LadyGaddar biz de 8 buçuk aylığız hala aventin 0-6 ay olanı kullanıyoruz 6-18 olanı aldık ama sevmedi :)
Aysimaninannesii LadyGaddar çünkü ağzındaki emzige alıştığı için minik ve tatli geliyor 2 numara emzik büyük geliyo ağzına alismadigi için atıyo hemen aynı emzigin 1 numara büyüğünu alın ucuna yoğurt veya nasıl isterseniz sevdiği bir şeyi sürün verin ağzına büyük ihtimalle alacaktır benim de zor oldu bu arada farklı emziği almadı aynı kullandığı emzigin 2 numarasını aldım ve uykuda denedim ara ara verdim yoğurtla verdim bir süre sonra alışıyo ağzına büyük gelmiyor
minikmucizemaak LadyGaddar 7 ay 12 günlük biz 2 numaraya 6 ay 25 günlükken falan geçtik ama arkadaşımın oğlu var maşAllah yaşına göre de iyi ama 2 numara emziği oda kabul etmemiş 1 yaşında şuna ve hala 0-6 emiyor
LadyGaddar @“elcinogretmen”#p31728741 Benimki de😅 2 tane büyük aldım öylece duruyor ,damaklarini kaşimayi tercih ediyor pasam🫠
LadyGaddar Aysimaninannesii Ayni marka aynı model 2 no aldım evde duruyor ,yoğurt seviyor deneyeyim 🤌🏻
Aysimaninannesii LadyGaddar uyku arasında yada yoğurt ara ara verseniz alışır bence ağzına büyük gelip atıyordur alismadigi için
2prens_annesiii LadyGaddar Benim oğlum da 18 aylık olana kadar 0-6 ay emzik ve biberon kullandık ne yaptıysam kaç tane aldıysam istemedi sanırım başta alıştıkları için çünkü 2 no lu biraz daha büyük oluyor ama iyi de değil işte ağız diş yapılarını bozuyor ki çok şükür bıraktık artık kullanmıyoruz
LadyGaddar 2prens_annesiii aynen yoksa niye numarali yapsinlar ki, Bakalim insallah düzelir. çunku emzikle uyuyor🤦🏻♀️
minikmucizemaak LadyGaddar Muhtemelen olabilir ben oğluma hemen geçtim diğer emziği yıpranmıştı emmesse yenisini alırım diyordum çok şükür sorun yaşamadım
KLORAK LadyGaddar bir şey olmaz 2 nolu emzikten daha az zarar verir 🫶🏻 biberonun da ucunu del istersen Ben kızıma sadece geceleri emzik veriyorum gün içinde isterse 1 veriyorum 5-10 dk
LadyGaddar KLORAK Evet uyanikken emmez sadece uyurken ,akışı fazla olan 1 nolu uc bulursam ondan alicam insallah🌸