biimiyomyardimet nurozkann etrafım da herkes yapıyor ailem dahil 🫣 domates biberleri bile şişe takıp közlüyorlar ocakta valla. Ben nedense sağlıksız gibi geliyor gaz Ocak filan ama bilemiyorum tabi 😅
Poncikkkk nurozkann bence fırında pişir daha tabi köz lezzetini hiçbişey vermiyor ama gazdan daha iyi değil mi fırında pişrmek
bisenakillisinzaten nurozkann zararlı değildir ya neden olsun ki. Cam ocakta közleme yapılmaz patlar diyorlar ya. O yüzden sordum
Keremikobayky Aslında tüp mangal fırın ocak her neyde közlenirse közlensin yanan patlıcan kabuğu kül olduğu için kül yani yanık herşey kanserojen malesf
Zumra_Fatma bisenakillisinzaten yok kiz ne alaka ben de yaomistim firinda da oluyor ama airfyer almistim onda yapiyorum sukur
bisenakillisinzaten Zumra_Fatma hayır o sadece yanlış anlaşıldu. Ben acmadim. Zeynepimm diye bı kullanıcı açmış bakın istersenuz
twinsmomm2 nurozkann cam ocakta közlemek riskli ocağı patlatıyor kozlenirken suyu içine kaçıyor patlayabiliyor tecrübe ile sabit iki kere oldu 😂