mrrv3 Senaxxx cıtoles kullanmıştım 8-9 sene önce psıkıyatrı doktoru yazmıştı sınav streslerı benı yıpratmıştı o sebeple uyku çok yapıyordu sersem gıbıydım sız ne ıcın kullanıyorsunuz yada kullanacaksınız acaba ?
Senaxxx mrrv3 depresif nöbet tanısı koymuş doktor. Uyku sorunları ve öfke patlamaları yaşıyorum ondan verdi. İlk defa içtim tranko buskas ı bakalım ne yapacak
Senaxxx Busegr hergün kullanmam için verdi 10+10 mg yazıyor üstünde. Emzirdiğimi de söyledim bunları yazdı.
_Serenity16 Senaxxx tranko buskas hergün kullanılmaz yalnız maximum 10 gün fiye biliyorum bence bir tekrar sorun yanlıslık vardır bağımlılık yapabilen bir ilaç
_Serenity16 Senaxxx aynılarını kullanıyorum etkisi tan olarak 2 ay bitibce oldu tranko buskası da kendimi kötü hissetiğimde alıyorum
Senaxxx _Serenity16 devletin psikiyatristi işte 2 dk zaman ayırıyor şöyle şöyle hissediyorum diyorum sen öyle hissetmiceksin senin suçun yok diyor sıfır profesyonellik sıfır etik. Araştırayım prospektüs okuyayım teşekkür ederim iyi ki sormuşum sizlere
purpleblue Senaxxx merhaba geçmiş olsun. Zamanında ben de bu ilaçlardan kullanmıştım ama tranko buskas hergün değildi. Psikiyatristim onu hastanelerde yapılan sakinleştirici gibi düşünebilirsin çok kötü hissettiğinde iç demişti. Tekrar bi danışın isterseniz