Cipsdelisianne Kızlar normalde ayın birinde olrdm ama Bugün 5 i hala olmadım yüzümde ufak tefek sivilce cıktı olurum sandım ama tık yok bide dün tekrar ilişki oldu ama banyoya kostum akıttım hepsini olur muyum olmaz mym hamile
lAmMelodi Cipsdelisianne Daha önce korundunuzmu peki?Akıtmakla olmuyor sperm çok hızlı sen banyoya gidene kadar olan olur.
ArvenMom Cipsdelisianne hem korunmuyorsunuz hemde hamile olabilir miyim diyorsunuz biraz mantıklı düşünün siz akıtsanızda giden gidiyor yani hiç korunma yöntemi duymadınız elinizde telefon var biraz akıl edin google girip araştırın yani evlisiniz korunmayı da biz mi öğretelim size
EypMom Dilaylaa kahkaha attttııımmm 😅😅😅😅 yeni yeni şeyler bende ilk defa duyuyorum yorumunuzu görünce sesli güldüm 😅😅😅😅 aklımdaki soruyu yazmışsınız
safiyecanan ArvenMom ya bende 20 gün önce öyle bir durum yaşadm korunmadk bebek istiyorum da zaten. 11 gündür günüm geçiyor teste de kanda da hiç bişey çıkmadı bebek yok ama adet olmadm bu yaşıma kadar daha gecıkmede yaşamadm. Ve bu süreçte çok az kahverengi leke geldi
yonca004 Cipsdelisianne geri çekilmeyle bile hamile kalınırken akıtmak nasıl olur bilmiyorum ama korunmadıysanız ayağa kalkana kadar bile sperm hızlı kaçar ertesi gün hapı alsaydınız.
Deletedmom_1111 agzimizintadikacmasin haksızsın akıtmış ya hahahaha yıkamayı unutmuş ama belki olabilir 🤣
Deletedmom_1111 Cipsdelisianne banyoya kostum akıttım hepsini olur muyum olmaz mym hamile Yıkamanda lazımdı
ArvenMom safiyecanan yerleşme olabilir geç döllenmiş olabilir bekleyin bende yaşadım bunları geç döllenme falan bekleyin bi kaç gün daha yine kan verin
safiyecanan ArvenMom öyle mi ya bende daha kan da çıkmadı diye adet Söktürücü ilaç kullanıcaktm ultrosyanda çıkar mı acaba
sedazumra Cipsdelisianne Madem panik yapıp kosup akitacak kadar istemiyosunuz,o zaman korunun guzel bir sekilde.Korunarak bile hamile kalinabiliyorken bu rahatlik niye.Cok Zor bir şey değil korunmak bu rahatlık bosvermisligi anlamiyorm ben korkumdan iki yöntemi bı arada kullanıyorum