lAmMelodi DilekGunes Sağlıklı olsunlar da😍Ikiz bebismiş.Zorlanıcaksınız ola bilir.Yardım edecek birileri olsa çok iyi olur.Merak etmeyin Allah kolayını da veriyor.
DilekGunes TheLatte lAmMelodi sevimliidostlarr @senaa2508 Kizlar toplu olsun ancak kendime gelebildim inanmıyorum ben 13 haftalık dedi başka doktor randevu aldım gideceğim gene
TheLatte DilekGunes Oncelikle sağlıcakla gelsinler gerisi bi şekilde halledilir üzülmeyin 😊 Gittiniz mi doktora kaç haftalık ?
lAmMelodi DilekGunes Doğuma ne kalmışki😂🤦🏻♀️Nasıl hiss etmedin🤲🏻❤️ Sağ salim alın kucaginiza insAllah.
DilekGunes Lalexx hayır hissetmedim sıkıntı orada o yüzden inanmıyorum ki ama şuda var ilk gebeliğimde karnımın büyümesi vb 8 ay belli olmaya başlamıştı net
Lalexx DilekGunes hayırlısı olsun inşallah sağlikla alın kucağınıza eşinize soyledinizmi tepkisi ne oldu acaba😆
senaa2508 safiyecanan benim farklı bi durumum vardı ben yarışmacı sporcuyum kadınlar yarışma dönemi zaten ağır diyet yapmaktan adet olmuyor, ondan dolayı anlamadım. Sonra baktım uzun süre yok öyle fark ettim bi test yaptım pozitif 😁