Feyzosumunannesi kaldera8 kız kalesini geçin silifkeye doğru gidin en güzel deniz o taraflarda Erdemli kız kalesi Suriyeli dolu.
deli_bir_hatun kaldera8 kız kalesi yapraklı köyü limonlu plajı kizkalesi merkez bunlar hariç temzi plaj yok
Feyzosumunannesi deli_bir_hatun Kesinlikle bebisle zor. O zaman Sare veya emirler seyir tepesine gidebilirsiniz. Bende kızım ile bu tarz yerlere gidiyorum.
deli_bir_hatun Feyzosumunannesi teşekkür ederim canm aynen oraya gitmedim hiç doğa parkına gidiyoruz baharda ama havalar sıcak şimdi sinek sicak vardır oraya gidilmez
mero_81 deli_bir_hatun gözne yolu üstünde var hemen adını unuttum sare garden miydi neydi hemen zirve resturantı geçince hem ormanlık alan hemde deniz manzaralı
mero_81 deli_bir_hatun sormanıza gereknkalmaz hemen yol kenarında zirve resturant yazın otogarın üst tarafında çıkar konumda başka yerde de zirve olabilir ama dediğim otogarın üst kısımlarında onu geçince 200 m ilerisinde zaten aynı hizada
deli_bir_hatun kaldera8 hayır hafta sonu ordaydik hiç yoktu diyebilirim bu aralar korkuyorlar cikmaya