Busra986532 denizdgr yemeğini yediği gbi 2 sinide postalıyorum parka 😂 Allah razı olsun ilgili bir baba
denizdgr AlinRabia ayy babacimmi diyor cok tatlı mashAllah , ya bu bebelerin konusmasi çok tatlı ha kızım biseler söyleyince ağzını burnunu yiyesin gelio,🤣
AlinRabia denizdgr ben ogrettım sureklı baba dıyordu babacım dedım bı kac kere ve baba bazen de babacı dıyor aslında sondakı m harfını tam soyleyemıyor ama anlıyoruz esımınde bu durum cok hosuna gıdıyor
denizdgr denizahsen aha , bnm ki öncelerden çok derdi artık demiyo babam moreli bozuldu demiyo artık diye 🤣🤣🤣
denizdgr Feyzosumunannesi ayy dur kız şuan bile kötü yanı yerinde bir dk durmaz tepeme cikiyo 🤣 2 yaş sonra düşünürüm 🤣🤣🤣
Birdunyabircennetannesi denizdgr Anne 😅 Anne benimle oyna Anne bana bir şey ver Anne sıkıldım Anne çişim geldi Anne su ver Anne parka gidelim Anne anne anne 😅
denizdgr Birdunyabircennetannesi bız olmasak naparlar aha bnm kız puset gibi bişey var illa onu kaldircak kaldirasiya aneggggg der giderim kaldiririm bana bırakır puseti başka biselerle oynar mal gibi kalırım ortata 🤣 kaç yaşında bu arada 😁
Birdunyabircennetannesi denizdgr 3 yaşında 3 yaş ömrümü yedi bacım valla bu nasıl bir zorluk diyorum🤦 Doğdu doğalı rahat bir zamanı olmadı ama 3 yaş mafetti
Birdunyabircennetannesi denizdgr Her gelen yaş gideni aratıyormuş bunu anladım 😅 Ama 3 yaşı arayacağımı sanmıyorum zirvedeyiz😅