babyboy_35 denizdgr 3 buçuk aylık eğer ağlayası var ama ağlayamıyorsa yüzünü ekşitip inga inga diyor hahaha bayılıyorum o haline 😂
denizdgr babyboy_35 aha yerimm dudakda büzüyormu 😁 bnm bide oğlum var 2.5 ay aglmadan önce dudak buzer öyle ağlar 🤣
Mertveannesi2211 denizdgr hemde nasıl,babası gelince o ayrı mutlu oluyor ben ayrı 😂 sağolsun ilgili de akşam gelince bakar dışarı çıkarır bende dinlenirim en azından 😀
denizdgr Feyzosumunannesi ahaha aynen ya kızım da öyle kafa kalmadı bazen diyom kızım bide baba desen🤣🤣🤣
denizdgr Mertveannesi2211 hahah bnde mutlu oluyom akşam gelince ama sonra WC ye girer kızımla Bn tuvalet önünde bekleriz acaba ne zmn çıkar diye 🤣🤣🤣 ne guzell kız yok bnm ki evde bakcak dışarı Bnde gelmem lazım illaki bnsiz goturmuyo kızı ya durmuyo diyo🤣🤣
Busra986532 denizdgr 22 aylık anne mama ah kafam ay ayağım papağan gibi 2 haftadırda baba gitti 100 defa diyor babası gelene kadar vs vs en çok
Serifevrl Busra14Barlas Busra986532 benimkide aynı herkes birşeyler veriyor aç mı diye içim rahatladı kafama takıyor dum neden böyle yapıyor diye
denizdgr AlinRabia ayy babacimmi diyor cok tatlı mashAllah , ya bu bebelerin konusmasi çok tatlı ha kızım biseler söyleyince ağzını burnunu yiyesin gelio,🤣
Busra14Barlas denizdgr ay keskeeee nerde yok bacım yemiyor ama kimin elinde ne görse istiyor zorla yediriyorum valla 😂
Mertveannesi2211 denizdgr 😀😀 benimki erkek ve motor bağımlısı bensiz çokta güzel gezerler,eşim oğlum çıkalım mi deyince direk motorun anahtarını alıp anne baybay der öpücük atar koşar,bana gel diyen yok 😂😂