giz__ Kızlar bana çok pahalı olmayan şarjlı dik süpürge önerisi lazım. Bebeğim emeklemeye başladı sürekli büyük süpürgeyle gezmek çok zor.
defnemiraybebek giz__ karcher aldım 1 yola yakın kullanıyorum çok memnunum fiyat performans ürünü diyebilirim
edbuuuu giz__ Arçelik sd9161 kullanıyorum . Çok memnumun. Bebeğim kucağımda bir elimlede ortalığa süpürge tutuyorum.
dodu0207 giz__ 1,5 yıldır philips speedro pro aqua max kullanıyorum. Mop baslıgı da var. Ama o olmasa da olur. Mükemmel. Onsuz temizlik düsünemiyorum
Mommmssss95 Anneler gününde canım kocam bosch unlimited 7 almış daha önce almadığım için çok pişmanım 😂
feyzasmother Mommmssss95 Bosch marka için şarjı çabuk bitiyor ve uzun sürede doluyor diyorlar doğru mu?
htctplr Kuzenim black decker diye bir marka almış çok memnun alman malıymış motoru vs çok sağlam dedi
giz__ defnemiraybebek ya bunun fiyatı ve yorumları çok iyiymiş siz söyleyince baktım bana da bu fiyat aralığında bir şey lazım. Peki ağırlığı nasıl biliyor musunuz. Ağır bir şey istemiyorum da
saryamm feyzasmother bendede bosch var şarjı turboda kullanırswnız çabuk bitiyo ben koltuk yatak başlığı vs kıllanıyorum diğer türlü hemen bitmiyo ayrıya ışıklı ve katlanılır olduğu için memnunum
Mommmssss95 feyzasmother tüm evi süpürdüğümde 3 diş şarjdan 1 tanesi bitmiş oluyor uzun sürerse 2 diş bitiyor ama hiç daha yarı yolda kalmadım. Ki zaten çift bataryası var bitse bile sorun değil diğerini takarım. Ben kendi adıma çok memnunum
pinar61 giz__ Bosch 712xxl kullanıyorum 2 yıl garantili 10 yıl motor garantili çift bataryali bitinca hemen digerini kulllanıyorum
kimbumadam giz__ arçelik imperium go Tek sıkıntısı 120 m2 3+1 evim tek süpürmede bitiyor ertesi gün için yine şarja takmak gerekiyor
1meowmam giz__ annem phılıps 9000 trio kullanıyor memnun alt modelleri de güzel diyorlar bakabilirsin.