Aysusen senbusra aynısı geldi başıma gecende diş dedi dr daha sonra jel sürerken arkada pamukçuk var dedi şuan böyle atak yaşıyoruz
senbusra Aysusen pamukcuktami ağrı yapar artık geceleri mama alıyoruz tek gündüz ek gıda olması imkansız sanki
VahsiKelebek_ senbusra bizimki de öyle eli ağzından çıkmıyor ama sorun etmiyorum bunu hem diş hem keşfetme dönemi. Sürekli de salyasi da akıyor. Düzenli duş aldirip üstünü degistiriyorum
senbusra Kubraaybars muhtemelen şimdi çıkarmaz zaten ama huzursuzluklari her an dahada artiyo malesef
Kubraaybars senbusra şuanda 11 aylık 4 diş aynı anda geliyor ağzına birşey sokamıyoruz resmen huysuzluk sinirlilik tokatlıyor bizi bitmiyor bacım 🥲
senbusra Kubraaybars Allah yardımcınız olsun bizimki daha çıkmadan böyle huzursuz bide çıkınca nasıl. Olucak bilmiyorum Allah bütün bebislere kolay kolay atlatmayı nasip etsin bu dönemi
Aysusen senbusra pamukçuk ağrı yapıyo evet iki hafta oldu hala ağrıyı geçmedi karbonatlı su ile temizliyorum orayı
Aysusen senbusra maalesef ağrı yapıyo yani bebeğim de yaptı hala gitmedi arada ellerini götürüyor kaşıyo üzülüyorum geçmiyo iki hafta oldu