parsegemommyyy Bebeklerinize hangi kefirleri içiriyorsunuz? Hazır mı alıosunuz kendiniz mi yapıyorsunuz?
ddmshn parsegemommyyy bize ebe hazır alma mayasını al kendin yap dedi markettekileri vereceğine yoğurt yedir daha sağlıklı dedi tabi onunda ev yapımı bunlar içinde tabi süt aldığın güvenilir biri olması lazım yakınlarda da öyle doğal ürünler satan bi yer yok benim
_YanakReisinAnnesii parsegemommyyy içim ya da altınkılıç veriyorum. Benim oğlum da çok fazlaca içiyor ya bir zararı var mı onu da bilmiyorum, çocuk doktoruna rutin kan testi vermeye götürcem o zaman sorcam 😬
parsegemommyyy kbranr582_ biz 7 ay 4 günlük olduk artık içebiliriz yoğurt yumurta açtım çünkü kefir de denemek istiyorum
parsegemommyyy ddmshn bımden aldığım altın süt ile yoğurt yapıorum ama yani herşehin organiği de ya zor bulunuo yada pahalı oluo nereyr kadar vereceğiz bide bu şekilde 🤷🏻♀️
parsegemommyyy ddmshn benimkinin tadı güzel oldu ama onuda 4 günde bitirmek gerekiomuş sanırım bebek az az yiyor bitmio ki 🤦🏻♀️
parsegemommyyy _YanakReisinAnnesii bende c.tesi gidicem o zaman sorim ne kadar verilmeli die faydalı şeyleri tüketdin istiorum kemik gelişimi için ama hazır alırım yapamam yani evde yemeği zor yapıorm 🫠
Prematureannesi2 Bizim doktorumuz evde mayalamaya çalıştığın kefirin mayasının doğal olması gerekiyor onu bulman çok zor altinkilic markası katkısız sade olanından içir demişti
glrsmsnlu Altınkılıç alıp biberonla veriyorum biberonun ucunu hafif genişlettim kefir yoğun olduğu için daha rahat çeksin diye 8. Aydan itibaren vermeye başladım, doktor tavsiye etti.
parsegemommyyy Eailesi4 fırında yaptım aktivia ile yapmışrım buradaki postlarıda baz alarak youtubedan izledim basitmiş ilk denemem taş oldu ters çevir 1 gıdım oynamıo öle yani
Eailesi4 Antınkılç içim doktorumuz bunları önermişti yaşadığım yerde genelde içim bulabiliyorum severek içiyoruz
gncglozclk parsegemommyyy 1 hafta sonra ek gıda donemi Osman gönülal 6. Ayda başlanabilir dedi bende 1 kaşık vercem bakalım 🥹
parsegemommyyy gncglozclk brndr takip ediorum o doktoru ve güvenilir gelio bana benim doktorum bişi dememişti yarın sorucam başlıcam bugün labne verdim mesela artık düzene oturtmam lazım şu ek gıdayı