aselsevgi Havvabukre evet tamamen bitti diyemem ama nispeten kuculduler .yorumlarda 3 şişe kullanmak gerekiyor demişlerdi. Ben de bu bitmeden 2 tane daha alicam . Tekrar o acıları yaşamak istemiyorum
aselsevgi Havvabukre Cook kötü çok. Terlemis bir halde cikiyordum tuvaletten . Sabaha kadar zonklamasindan uyuyamıyordum
aselsevgi Havvabukre inşallah sen de faydasını görürsün. Kimse çeksin istemem böyle bir acıyı. Ama bol bol hametani da sürmeyi ihmal etmiyorum. Tek başına sprey belki de yetiyordur ama ben yine de hametani sürüyorum.yeter ki iyileşsin
aselsevgi Havvabukre ben hala duphalac kullanıyorum. Hep kabızlık problemim vardı zaten dikkat etmeye çalışıyorum sürekli. Duphalac ise yarıyor ama onu da baya içiyorum yoksa az miktar fayda etmiyor
Havvabukre aselsevgi açlık otu var mutlaka deneyin aktarlarda satılıyor. Gece yatmadan bir su bardağına bir tutam ottan koyun kaynamış suyu üstüne koyun için sabaha bütün bağırsaklarınız temizleniyor. Ben 3 senedir bunu kullanıyorum
aselsevgi Havvabukre hemen alıp denerim . Sağlıklı besleniyorum ekmek hiç tuketmiyroum su deseniz sürekli içiyorum ama kabızlık kronik galiba hep var
Havvabukre aselsevgi kabızlık kesinlikle kronik çünkü benim ailem annem babam falan hep kabızlık problemi var 🤦♀️
Yesidil Havvabukre canımm bende doğum yapalı 1 ay oldu doğumdan hemen sonra basur oldum. Ama ölüyodum sezeryan oldum dikiş acısını unuttum resmen. Bebeği bıraktım kendim için kaç kez acile gittim. Ama benim yumurta büyüklüğünde ve özele gittim ödemli ameliyat olman lazım dedi. Oturup kalkamıyodum yürüyemiyodum resmen. Sonra bi tanıdık kullanmış 2 günde beni ayağa kaldırdı dedi krem için ANUFLEX adı. İnanmadım bnmki çok kötü iyi gelmez falan dedim ama öyle değil daha gece sürdüm ertesi gün yürüyebiliyodum 2 gün sonra da acısı ağrısı kalmadı. Bide bol bol leğenin içine sıcak suya otur. Ben çok çektim seni çok iyi anlıyorum. Bu krem bildiğin mucizevi.
Havvabukre Yesidil şuan lehende sıcak suyda oturmuş bir şekilde size yazıyorum🤦♀️ bu kreme hemen bakıcam çok teşekkür ederim. Benim gibi olan var mı bilmiyorum ama ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum ne de ayakta durabiliyorum.
Yesidil Havvabukre ben işte ben çoo kötüydüm. Sıcak su çok rahatlatıyor. Onunda faydası oldu kesinlikle zaten el değmiyodu ki bnm tuvaletten sonra hemen duşa girip yıkıyodum kapkaynar su tutuyodum resmen hissetmiyodum o derece lanet bişy ya. Allahım kimseye vermesin . Tez zamanda iyileşirsin sende inş canm
Yesidil aselsevgi evet bitkisel. Trendyoldan bakabilirsiniz. Ölüp ölüp diriliyodum. Acile gittiğimde de emiziriyorım diye geçici bi iki krem verdiler ama asla fayda etmedi. Ben iyileştiysem herkes iyileşir. Bide anestol vermişlerdi. Onu da sürüyodum uyuşturuyodu orayı. Ama çok değil iki gün sonra sanki orda hiç bişy yokmuş gibi hissettiriyor. Hemen içeri girmedi 15 gün falan sürdü ama şimdi sanki hiç öyle bişy olmamış gibi.
ArdeninAnnesi3322 Havvabukre bende de vardı daflon hap kullandim gecti, sabah 2, oglen 2, aksam 2 gunde toplam 6 tane iciyordum, hamileyken de kullandim, bebek dogunca da kullandim, gecti biraktim
aselsevgi ArdeninAnnesi3322 daflon u duymuştum. Bir de bunu denerim . Faydası olacak her şey elimin altında dursun
Yesidil Havvabukre benimki meme şeklindeydi trendyolda sprey vardı onu sipariş verdim tam tanıdık bunu söyleyince deneyeyim dedim. Onu verdi bana kremi Allahım doktorlar emziriorum diye bişy de vermiyodu bide ben asla bnmki küçülmez içine girmez diyodm o gün ameliyat olcaktm kremi bulmasam. Bnm ki 3 tane böyle meme şeklindeydi. Bide tuvalete çıkmadan önce ve çıktıktan sonr sürüyosun hiç bişy hissettirmiyo.
ArdeninAnnesi3322 aselsevgi ben hamileydim gece resmen ağrıdan agliyordum uyuyamadım, gecenin körü doktoruma yazmıştım nolur bi şey söyleyin kurtarın diye, Allah bin kere razı olsun o söyledi, eşim hemen nöbetçi eczaneden aldı geldi ve anında ağrım kesildi çok rahatlatmisti