suheyla92 Havvabukre ilerlediyse ise yaramaz ama ben baslayinca hemen sari hametan suruyorum iyi geliyo
Yesidil Havvabukre canımm bende doğum yapalı 1 ay oldu doğumdan hemen sonra basur oldum. Ama ölüyodum sezeryan oldum dikiş acısını unuttum resmen. Bebeği bıraktım kendim için kaç kez acile gittim. Ama benim yumurta büyüklüğünde ve özele gittim ödemli ameliyat olman lazım dedi. Oturup kalkamıyodum yürüyemiyodum resmen. Sonra bi tanıdık kullanmış 2 günde beni ayağa kaldırdı dedi krem için ANUFLEX adı. İnanmadım bnmki çok kötü iyi gelmez falan dedim ama öyle değil daha gece sürdüm ertesi gün yürüyebiliyodum 2 gün sonra da acısı ağrısı kalmadı. Bide bol bol leğenin içine sıcak suya otur. Ben çok çektim seni çok iyi anlıyorum. Bu krem bildiğin mucizevi.
ArdeninAnnesi3322 Havvabukre bende de vardı daflon hap kullandim gecti, sabah 2, oglen 2, aksam 2 gunde toplam 6 tane iciyordum, hamileyken de kullandim, bebek dogunca da kullandim, gecti biraktim
Havvabukre aselsevgi hayır canım benimki meme şeklinde olan (basur). Senin tarif ettiğin içerde ki damar yırtılması 🤦♀️
aselsevgi Havvabukre ben de basur doğumdan önce de vardı. Sonrasında bir tane daha oluştu. Bir de üstüne içten yırtık oldu . Resmen duvarlar yumrukluyordum. Şuan daha iyiyim. Emirathol diye bir sprey var onu kullanıyorum bir de Mavi hametan
esilaliva aselsevgi hangisini kullanicam acaba meme kücülmesi için bende ağrı yok 2-3 meme Bar of -.-
aselsevgi Bir araştır sen de istersen. Hangisi iyi geldi bilmiyorum ama beni bu ikisi iyileştiriyor. Basur için diye satılıyor zaten
aselsevgi Havvabukre trendyol dan almisitm .artık o kadar çaresizdim ki alıp denemek istedim ama işe yaradı neyse ki bitince tekrar alacam evde hep bulunsun
aselsevgi Havvabukre ben de yorumlara bakarak aldım düzenli kullanıyorum sabah akşam 1 haftada etki etti diyebilirim . ama gun icinde her tuvalete gitmemde hametan da suruyorum
aselsevgi Mineltuba sen de spreyi bir araştır istersen. Bana iyi geldiyse herkese iyi gelir bence çünkü çok kötü durumdaydim
aselsevgi Havvabukre maalesef her ikisi de .normal doğum yaptım bu yüzden meme iki tane oldu çatlak da oluştu
Havvabukre aselsevgi ayyyy çok geçmiş olsun ya peki spreyi kullanırken memelerde küçülme falan oldu mu
aselsevgi Kabız olmamaya çalışın yoksa iyileşme sürecinde zorlandığı için tekrar başa sarıyor süreç uzuyor
aselsevgi Havvabukre evet tamamen bitti diyemem ama nispeten kuculduler .yorumlarda 3 şişe kullanmak gerekiyor demişlerdi. Ben de bu bitmeden 2 tane daha alicam . Tekrar o acıları yaşamak istemiyorum
aselsevgi Havvabukre ben hala duphalac kullanıyorum. Hep kabızlık problemim vardı zaten dikkat etmeye çalışıyorum sürekli. Duphalac ise yarıyor ama onu da baya içiyorum yoksa az miktar fayda etmiyor