aselliyam23 nilazra123 güzel günlerde kullanın ben çoğu yorumda 10 gramda bükülme yamulma oluyor almayin tarzı laflara çok denk aldım o yüzden kararsız kaldım siz biseu olmuyor kullanyrm diyorsunuz peki kuyumcudan mi aldınız yoksa Trendyol da güvenilir bı sayfa var ordan mi
nilazra123 aselliyam23 ya kullanmanıza bağlı hır kullanırsanız her takı yamulur, kuyumcudan aldım daha uyguna geliyor internete göre, para biriktirdikçe yapıyorum yatırım amaçlı. Bugün 23.500 tl dem aldım 10 gramını devamlı alışveriş yaptığımız kuyumcudan
churchil aselliyam23 geçen gün aldım ben 2 tane şu anlık. 10 küsür gram gayet sağlam elimle falan baskı yapıyorum bükülmüyo satarken de zarar etmeyeceğimizi söyledi kuyumcumuz bide müjdeydi sanırım onun üstünde desen gibi çizikler vardı o mesela işçilikli demişti ajdayı önerdi
aselliyam23 churchil hm düz sade olanlar işçilikli olmadığı için kırılma olmuyor fiyatta doğrumu anladim
Sapsikanne duydum benimkiler 5 yıllık düğünümde annem babam takmıştı gram altın 250 lira falandı o zaman🫠
Melike_ikra aselliyam23 kullanışlı gerçekten 4 tane takıyorum hiçbir yere takılmıyo. Zararıda yok saterken işçiliği yok çünki
Merdumgirize aselliyam23 üç tane ajdam var. Burma bilezikle aynı mantık işçilik az. Bende eğilme bükülme durumu olmadı 10grmlık. Kullanımı da oldukça rahat.
S_x_w aselliyam23 10 gr kullanıyorum..ama eve gelince çıkarırım..ilk almaya başladığımda sayısı daha azdı ve bir dönem sürekli taktım o dönemde kızımı kucaklarken falan biraz şekli bozuldu ama kolumuzda anlaşılmıyor zaten…sonra gidip kuyumcuda düzelttirdim ve dediğim gibi tak çıkar yapıyorum..şansınız varsa 15gr hatta 20 gr yaptırın çok çok kullanışlı olur günlük için ve tabi ki 22 ayar olmalı