aselliyam23 Kizlar Ajda bilezik kullanan varmı aranızda ne düşünüyorsunuz kullanımi hakkında bide satarken çok zararı varmı acaba
asrinhatasi aselliyam23 daha satmadım ama işçiliği olmadığı için zararı yok denecek kadar az. Ben de o yüzden almıştım.
SevimliHayaletCasper aselliyam23 işçiliği olmadığı için zarar oranı düşük. 6 tane var bende kullanıyorum severek
Muhammet aselliyam23 son derece şık zarif hem günlük kullanıma hem özel günlerde kullanılabilen aynı zamanda işçilikte olmadığı için bozdurunca zarara girmeyecegin en güzel yatırım…
aselliyam23 Minel-inannesi bende 15 gram dusunyrm arastirmalarim sonucu 10 gramda bükülme kırılma oluyorms 15 gram tavsiye ediliyor
asrinhatasi aselliyam23 22 ayar tabiki. 14ün içindeki altın oranı daha düşük olduğu için satarken zarar edebilirsiniz.
nilazra123 aselliyam23 ben kullanıyorum bugün birtane daha aldım toplam 8 adet oldu 10ar gramlar aşk yaşıyorum bileziklerimle öyle bükülme kırılma olmuyor çok kibar günlük takılabiliyor , kalın 11 adet bileziğim var onların yüzüne bile bakmıyorum😂
aselliyam23 nilazra123 güzel günlerde kullanın ben çoğu yorumda 10 gramda bükülme yamulma oluyor almayin tarzı laflara çok denk aldım o yüzden kararsız kaldım siz biseu olmuyor kullanyrm diyorsunuz peki kuyumcudan mi aldınız yoksa Trendyol da güvenilir bı sayfa var ordan mi