Rengin annem abimin çocuğuna baktı sekiz aylıktan itibaren hemde abimlerin evinde gece gündüz bir yerdeler şuan birinci sınıfa başladı. Anneye olan düşkünlüğü devam ediyor canım, sürekli onlarla vakit geçirdikleri için ihtiyaçları halinde onlara gidebiliyorlar çünkü onların karşıladığını biliyorlar yaşı ilerledikçe aklı erdikçe hepsi düzeliyor, şuan koca dana annesiyle yatmayı çok seviyor babayı başka odaya gönderiyor yada ortalarında uyuyor. Eylül ayında benim bebeğim oldu şuan 3,5 aylık önümüzdeki ay işe başlayacağım, Annem benim bebeğime bakmaya gelicek uzak olduğumuz için bizde kalacak kadıncağız bir tane büyüttü şimdi baştan büyütecek Allah razı olsun🙏🙏🙏 yiğenimle babam ilgilenecek okula götürüp getirecek annem bize gelecek abim izmirde ben dikilide oturuyorum bu arada. Gözüm arkada kalmayacak en önemlisi o seninde dediğin gibi bazı yorumları okudum çalışma sen bak yazanlar var çok kızıyorum bu yorumlara ihtiyacın olduğunu söylemişsin çalışmam gerekiyor dediğin halde öyle yorum yapanlar var kaldı ki ihtiyacın bile olmasa bu dönemde bir kadının çalışmasından yanayım neler görüyoruz başımıza belerin geleceği belli olmaz bir kadının maddi özgürlüğü olması lazım, evlatlarımız için kendimiz için ailemiz için eve destek olmak çok güzel birşey bence