kimbumadam Aydakisiyahkedi 3 gün kuralı uygula bari sjsjsj arpa alerjisi var mı bakmak gerek🤣 3,4 saate temizlenir afiyet olsun
yamacalimoms Aydakisiyahkedi bir tane bira içip 1.5 iki saat sonra emzirdigim oldu oda 2 yılda 2 defa falandir
1bebe1kedi Aydakisiyahkedi migrosta peja diye markanın alkolsüz birası var ben ondan içiyorum canım isteyince veya Haliç diye bir markanın var ama onun tadını sevmedim tombul Efes gibi 😂 hem sütümü sağıp atmama da gerek olmuyor süt üretimine de yardımcı oluyor 😂
Aydakisiyahkedi Regl dönemim yakın saçma sapan kaos cıkartmayın bende size püskürürüm durduk yere askıya alınmak istemem
Ebrar27 Aydakisiyahkedi 😅😅😅yengem de içiyor içmeden önce sağıp dolaba koyuyor bide ek gıda var zaten ertesi günde önce sağıp döküyor sonra emzırıyor
aylizinannesiiii Aydakisiyahkedi Maltla bira aynı değil ki maltlı içecek farklı bira farklı içtikten sonra sağılması üç saat filan emzirilmemesi gerek diye biliyorum içmem ama içen arkadaşlar yardımcı olur sana 😍
onefinemom Aydakisiyahkedi biranın içindeki arpanın süt yaptığına dair bir inanç var ama doğru değil maalesef aksine içindeki alkol sütü azaltıyor 🥲
uzumyerkenboguluyodum Aydakisiyahkedi 3 saat kadar sanırım ilk sağım yaparsınız dökersiniz sonra emzirirsiniz
biroglanannesii1 Emzirirken içilmesini doğru bulmuyorum hic içmedim ama içeni de yargılamam sanırım bir kaç bekleyip sağıp öyle emzirmeniz gerekiyor canım
Melike_ikra İçmeden sütünüzü sağın dolaba atın sonra içebilirsin aşkım 3 saat geçmesi lazım bide emzirmek için
gmzshn Sütünü sağ istersen ilk bebeğe verirsin içtikten sonra da 24 saat emziremezsin emzirmeden önce de o sütünü sağ dök sonra emzir