sudeliblog ela0403 canım evet alıyorum ilaçta kullanıyorum ama nalesefki yaşadıysan bilirsin ikna sıkıntısı çok oluyor şuan iyiyim 2 aydır ilaç kullanıyorum geçti sayılır
ela0403 sudeliblog evet ikna kısmı senin geçmiş keskin inançlarınla doğru orantılı ama imkaneız değil canım. 2 ay kısa bir süre ben yaklaşık 1 yıl sonra yeni yeni toparlanıyorum bakıs acısı ve algı uzerine calısıp duyguyu yasamaya gonullu olmak gerekiyor duygu bu diyerek
tastam Bende de var bu his. Lohusa psikolojisi zamanla geçer dedim ama kızım 1 buçuk yaşına geldi hala aynı . Ya ona bir şey olursa, ya bana bir şey olursa ona kim bakar düşüncesi var devamlı
iyiki sudeliblog sizin adınıza çok sevindim aynı durumları yaşıyorum 4 yıldır ve geçmiyor asla. Git gide çok kötüye gidiyorum ne yapacağımı şaşırdım korkuyorum artık :(
alieray2608 sudeliblog izzet güllü faydası olmadı mı canım ben de senin gibiydim ama çok fazla fiziksel belirti verdim o yüzden benn de ilaç kullanıyorum şuan
alieray2608 zeyzry etrafın tuhaf geliyor. Ben rüyada mıyım hissi kendini ortama yabancı hissediyorsun ay çok kötü bi şey yaa
sesenese alieray2608 evet aslinda iyle ana dusunmemeye calisiyorum aklima gelince agliyorum rahatliyorum sinra boyle dusundugum icin Rabbimden oxur diliyorum yapacak baska bisey bulamiyorum cunku
canfeza alieray2608 inşallah canım rabbim şifa versin. yaşamayan kimsenin anlayabileceği bişey değil bu
byz_ sudeliblog61 ohaaa bu ben. Kendimi düzeltiyorum sonra diyorym demek bir şey olacak bana diye. Başka bir eve tasinacagiz diyorum ne gerek var ev aramaya Allah korusun kötü düşünceler. Ayakkabı alacağım içimdeki ses diyor niye alacaksın işte yine Allah korusun bir şey olacak falan o his sürekli kafamın içinde hele gece yatacakken Allah’ım sorma sormaa diyorum şimdi azrail kapıdan gelecek offf ne yapacagim yaa ben
byz_ sudeliblog61 canım merhaba hala böyle düşünüyor musun. Benim gönderime de bakar mısın Ben de aynı senin gibiyim acaba sen de böyle misin. Mesela bir şey alacağım içindeki ses alma diyor zaten işte kötü şeyler olacak falan diyor. Mesela taşınacağız eve hiçbir şey alasım yok kötü düşündüğüm için. Az önce sohbetteydim birden bine içime kötü his geldi yine işte ölümü düşündüm annem mide bulantısı falan çok korktum. Ama abartısız 3 haftadır sürekli her gün böyleyim Sen de böyle mi
sudeliblog byz_ canım aynı birebir ne anlattıysan yaşadım hala ara ara yaşarım bak bi örnek veriyim kötü düşünceler geliyor aklıma tamammı sonra topluyorum kendimi bi şekilde mutlu oluyorum tam niye mutlu oluyosun ölüm mutluluğumu yoksa ölceğinimi kabullendin diye hemen vesvese bunum gibi bir çok örnek berebilirim sana aklın durur ama şimdiyi sorarsan ilaç kullanıyorum hamdolsun yüzde 80 azaldı diyebilirim ve tabikide eş desteği okadar önemliki eşimden allah razı olsun birgün of demedi her kötü düşünce geldiğinde ellerimden tutup karşısına alıp konuştu benimle çıkardı gezdirdi şimdi daha iyiyim kesinlikle ilaç tedavisi almalısın