annebebek5200 Kızlar söyle güzel bol köpüklü acı olmicak Bi Türk kahvesi püf noktası verirmisiniz ya Ben normal de 1 fincana 1 tatlı kaşığı kahve katıyorum ama hiç köpüklü olmuyo ve acı Bi tadı oluyor 🫠
MoonCrystal annebebek5200 Taze kahve önemli . Çok kaynatmicaksin hafif ateşte aheste aheste pişecek. Kahveyi az atma . Ben makinenin kaşığı ile atıyorum . Makine otmeden köpük sisince ben cezveyi kendim alıyorum baya da köpüklü oluyor. Ha her zaman taze kahve alamıyorum Mehmet efendi güzel . Bir marka daha var şeref kuden eğer hafif az kavrulmuş yumuşak bsey seversen kopugude iyidir tadida ..benim favorim
mondecaidensecmeler annebebek5200 kahve bayatsa çok kopurmuyor tazeyse çok güzel kopuruyor bende bir fincana bir tatlı kaşığı koyuyorum bayatsa hiç kopurmuyor taze olunca nerdeyse sırf köpük oluyor🫠 taze çekim alin
onefinemom annebebek5200 kahve taze olmayabilir öncelikle , 1 tatlı kaşığı köpük için yeter de artar bile çünkü 🥺 bir de kaynatırken karıştırıyor musunuz? Karıştırıyorsanız karıştırmayın en başta karıştırıp kaynarken hiç ellemeyin
aylizinannesiiii annebebek5200 kahve bayat olunca asla köpürmüyor kuruyemişçiden tazecik çektiriyorum o kadar güzel köpürüyor ki ❤️😍
MoonCrystal Ardenaden ben Muğla’da otururken bakkallar da falan oluyordu orada çünkü bayi tarzi yerleride var . Trendyoldada satışı var ama oradan da alabilirsiniz aynısı zaten