tugbasuu İlk zamanlar böyle oluyor diyorlar internette bayağı araştırdım ama.. nerelerde ve ne kadar ücretle oldunuz işlemi acaba ben de düşünüyorum da çok pahalı
2kedi1kiz tugbasuu ben istanbulda devlette Fsm hastanesinde taktırdım 650 dolara çıkarttırma içinde 5 bin ayrıca vereceğim. Valla bilmiyorum ne kadar daha sürer ama her günümü zehir etti diyebilirim şuan şehir dısındayım ay sonu istanbula dönene kadar düzelmezsem cıkarttıracağım
Deletedmom_114 2kedi1kiz Devlet hastanesindede ücretlimi oluyor yapılırkende ücret verdiniz mi sadece çıkarma ücretimi alıyolar
2kedi1kiz Deletedmom_114 evet ücretli sadece balonun parasını veriyorsun balon için 650 dolar verdim çıkarttırma içinde 5 bin vereceğim. Bugün itibariyle henüz bi değişiklik olmadı bende bugün yarım kase çorba içtim ve birde su içtiğim halde onlarıda 1 saat önce maalesef çıkarttım.
lohusaserbeti erva97 kurallara mutlaka uyun kola içmeme vs gibi kurallar varmış. Bizim tanıdık hiçbirine uymadı balon midesine yapışmış çok zor çıkarmışlar saatler sürmüş.
erva97 Ben yutulabilir mide balonu taktırdım 55 bine Bir daha çıkartma yok bende Şu an dördüncü günüm İştahım kapanmadı ama bir şeyde yiyemiyorum mide bulantısından nolacak Bilmiyorum benim taktırdığım balon Kendililiğinden bağırsak yoluyla atılıyormuş
2kedi1kiz 14 gün oldu ben taktıralı ve henüz yumuşak gıdalara geçiş yapamadım baya can sıkıcı bir durum bugüne kadarda toplamda 7 kg verdim
2kedi1kiz tugbasuu endoskopik olanından benimkisi evet devlet yapıyor ama kiloya bağlı vücut kitle indeksin yüksekse devlet yapıyor
limonzeytinmom erva97 arkadaşım taktırdı ilk 1 ay uymadı gereken kurallara uydu. Günde 10.000 adım yürüyüş işte yemesi gereken yemesi gereken ürünler olarak falan. Sonra nasılsa kg veriyorum diye eskisi gibi davranmaya başladı kola içerek midedeki balonu eritmiş ve sonuc. Hiç bir işe yaramadı 😮💨