dreamm mucizem24 ikea antilop kullanıyorum küçük hafif çok yer kaplamıyor ordan oraya taşıyorum kolayca
Parpaali mucizem24 Ikea Langur. Sağlam, temizliği kolay. Çok fonksiyonel bir mama sandalyesi düşünmüyorsanız eğer kesinlikle öneririm.
Aintyourmama Prego lucca var bende hic kullanmadım kutusunda duruyor istanbuldaysanız elden satabilirim
baharma Fotoğraf eklemeyi beceremedim ya. Düz her yerde satilanlardan al. Dışarıda ye eğe gittiğinde verilenlerden. Taşıması aşırı kolay.
suheyla92 mucizem24 mama sandalyesine servet harcamaya gerek yok ayak dayama yeri olsun masasi cikabilir ve genis olsun yeterli. Ikea antilop modele ayaklik alip kullananlar en rahati bu baskasina gerek diyo mesela
sugarmomy Deletedmom_119 evet bu ürün fiyatı 2000₺ geliyor sanırım ben trendyoldan 1750₺ aldım indirimden. Minder ve ayak koyma desteği de aldım. Bebeğim rahat etti baya
eda9616 mucizem24 geçen bime gelmişti aldım ufak biraz tak sök oluyor fazla yer kaplamıyor diye aldım 329 TLye
eslemelf eda9616 bende almıştım geri iade ettim bugün çok ufak geldi gözüme kızım 4. Ayına gircek şimdiden içine giriyor ilerde dar olur içi diye iade ettim
suheyla92 Dedektifgadget oyleymis bagirsak hareketlerini de engelliyormus net hatirlamiyorum bi bakin isterseniz Googledan