Merhaba. 6 aylık bir bebeğim var. İlk 2 ay anne sütü sonraki ay çoğunlukla mama takviyesi ve son 3 aydır da sadece mamayla besleniyor. Beslenmeyle ilgili ciddi sorunlar yaşıyorum denemediğim yok kalmadı. Mamadan mı dedim 3 kere mama değiştirdim, biberondan dolayı mı dedim denemediğim biberon kalmadı. Doktora 4.ay kontrolünde sorduğumda kilo alımı iyi dedi oysaki benim derdim aldığı kilo değil bebeğin yemek yememesiydi. Acıktığını ağlayarak belli ediyor, bazen 4-5 saat aç kalıyor biberonu görünce heyecanlanıyo en fazla 30 cc içip biberonu itip ağlamaya başlıyor. Tüm beslenme öğünlerimiz bu şekilde geçiyor artık çare aramaya çalışmaktan da yoruldum tüm yolları denedim çünkü. Bu konuyla ilgili başka tavsiyeniz varsa seve seve dinler, uygularım fakat sorum şu ki bebeklerin mamanın tadından sıkıldıklarını okumuştum bir postta. Acaba bebeğim mamadan sıkılıyor olabilir mi bunu düşünüyorum artık. Doktor mama değiştirme hepsi aynı çünkü dedi ama gerçekten böyle yemek yemesi beni çok üzüyor her yemek seansımız ağlamalı savaşmalı geçiyor eğer sıkılma durumu varsa bu şekilde çare bulan var mı ? Önerileriniz çok önemli umarım çare olursunuz 🙏🏻