Yakar Kızlar 3 aylik bebeğim emziriyorum daha 20 yaşındayım pek bilgim yok diyebilirim emzirirken şalgam suyu içebilirmiyim acaba içen var mı 🤗
Bebektsk1 Yakar her hafta içiyorum şalgamsız balık yemem hiç bir sıkıntı yaşamadım sen yarım bardak iç dene eğer alerjik reaksiyon göstermezse iç birşey olmaz
pilavustutavuk Ben şalgam turşu vb. Şeylerin bizler açısından değilde bebeğe aşırı derecede gaz yaptığını okumuştum bir yerde
Muratinannesi Ben cok severim şalgam suyunu nasil canim cekti dogum yaptiktan 1 hafta sonra 2 bardak ictim cok şükür bi sıkıntı yaşamadım ama suanda korkuyorum gaz yapar diye deneyerek anlayabilirsiniz abartmadan deneyin derim bazilarina gaz yapar bazilarina yapmaz
Celestial Bebektsk1 şalgamın alerji yapabileceğini bilmiyordum, bu sabah bir kalktım boynum göğsüm kızarmış kabarmış, doktora gittim ürtiker dedi, önceki gün ne yediğimi içtiğimi sordu, çok büyük ihtimal şalgam dokunmuştur dedi, aman dikkat😁
Yakar Bebektsk1 çok teşekkür ederim çok severim ama çok da kararsız kaldım bebegimde gazlı acaba bir şey olur mu fln gibisinden düşündüm
Celestial Yakar hayır ilk defa içmedim, eskisen çok içerdim ama hamililekle çok seyrek içmeye başladım çok tuzlu ödem olmasın diye, doktor da önceden dokunmayan şey birden dokunabilir dedi, bebeğimde birşey yok şükür
Bebektsk1 Yakar Adanalı mısın bizim oranın insanı sever şalgamı bende şalgamsız duramam ayrıca gribe birebir iç birşey olmaz gaz yaparsa kimyon çayı iç ardına birşey kalmaz
Yakar Bebektsk1 yok hayır adanalı değilim ama aksarayliim ve hayır bayılırım özellikle adana şalgamı 😋😋ama korkumdan içemedim gaz çok kötü bir şey ya 😒siz adanalmisinz
Bebektsk1 Yakar Aksaray üniversitesi mezunuyum 🤗Osmaniyeliyim Adana sayılır şalgamsız duramayız bizde Aksaray’ı da severim Migros’un karşında ara sokakta Hasan usta kebap var oranın mangalı süper siz Aksaray deyince anılarım geldi 🙂