birprensannesi0208 Kızlat elbise sipariş vereceğim fakat renklerde kararsız kaldım ben yağ yeşilini beğendim ama cokmu cırtlak duruyor bilemedim 🫢
Nik_mik_yok birprensannesi0208 mavi ,yeşil bana hiç uyumlu gelmiyor. İkisini yan yana asla sevemiyorum yaa. En iyisi galiba yağ yeşili. Diğerleri de çok klasik
birprensannesi0208 juliaa hiç bu renk giymedim bekarken sadece bir kez giydim ama evlenip coluk cocuğa karışdıkdan beri özelikle hep koyu renkler cok hoşuma gitti rengi ama acaba giydiğimde garipseryim diyede düşünmüyor değilim 🫢
birprensannesi0208 AbEsMu130125 o da aklımda ama yağ yeşili daha ağır basmışdı şuan tamamen kararsız kaldım 🥲
birprensannesi0208 afraybars1 o da aklımdaydı ama kararsız kalmışdım yağ yeşili de aklımda ay cok zor 🥲
afraybars1 birprensannesi0208 ben yeşil olanı beğenmedim canım ama tabi karar senin zevkler ve renkler tartışılmaz 😘
birprensannesi0208 Nik_mik_yok diğerleri klasik ve o renklerde genelde elbiselerim var farklılık olsun dedim bakalım
eminmomss birprensannesi0208 Yağ yeşili olan çok hoşuma gitti bu sene bu renk moda zaten hangi sayfa acaba bende göz atayım🤭
birprensannesi0208 eminmomss ikrimahbutik instagram sayfası canım devamlı alışveriş yapıyorum hem kumaşları güzel hem fiyatları okadar pahalı değil
Tubaalprsln birprensannesi0208 Günlük giymek için mi alcaksın bencede en güzeli yağ yeşili diğerlerinde renk geçişi sert duruyor