busraduru1 Kızım 27 aylık dün gece 8-9 kere kustu acile götürdük serum verdiler kan ve kaka tahlili yapıldı hepsi temiz çıktı bu sabah ishal başladı doktora götürdük kaka tahlili yapıldı yine sonuç temiz çıktı. Sebebi ne olabilir? Başına gelen var mı
Kuzularinanasi busraduru1 ortalik salgini yapcak bisey yok buna.size de gecebilir bulasici oluyor genelde.dikkat edin.ilac takvige vs doktor vermistir gerci.kefir yogurt veya ayran tuketsin.reflör verebilirsiniz bagirsaklari duzenler ishal icin birebir
Glcntna busraduru1 zehirlenme vs olabilir üşütmüş te olabilir bu aralar salgın varmış bide kimi duysam ishal ve kusuyor
busraduru1 Kuzularinanasi testlerin hepsi temiz çıkınca salgın değil herhalde diye düşündüm ama anlamdıramadım ya
aura_meselesi_bu_sekerim busraduru1 karnı gurulduyor mu çok sık gaz yapıyor mu kokulu takip edin Bunlar üşütme belirtisi
Torpiktospa busraduru1 Evde suyla oynuyorsa ondan büyük ihtimalle. Kızım balkonda hep havuzda oynar çeşme suyuyla. Çeşme suyunda virüs geziyormuş bu aralar. İshal kusma 3 gün geçirdik.
busraduru1 aura_meselesi_bu_sekerim sık gaz çıkarmıyor karnında guruldama da hiç olmadı sadece karnım ağırıyor diyor çocuk hep
Miranmommm Geçmiş olsun salgın var diye biliyorum önce Kardeşim hastalandı sürekli kusuyordu iyileşti şimdi Annem öyle. Domuz gribi salgını da var dikkat edelim bebeklere
aura_meselesi_bu_sekerim busraduru1 yani üşütmek üzerine de durabilirsiniz Hafif tavuk sulu çorbalar Patates haslamasi İlik yoğurt ile öğünlerini geçiştirin Daha da devam ederse tekrar gidin Geçmiş olsun
kckprens busraduru1 kakada mukus varmı amip antijeni vs bakıldı mı? Oğlumda ishaldi kakada amip paraziti çıktı. Karın ağrısıda yapıyormuş
Torpiktospa Torpiktospa Karnını tutuyordu sürekli benim kızım karnı ağrıdıkça ishal yapıyordu ve bir gece boyunca da kusmuştu. İshal 3 gün sürdü. İştahı da gitti bu süreçte.