Merhabalar kızlar.
Daha bu ay 3 yaşına girmiş bir oğlum var. Genel olarak uyumlu bir çocuk kendinden büyüklerle çok güzel oynar ya da bebekleri çok sever. Gel gelelim kendi yaş grubuna karşı sürekli bir tedirginlik var. Daha bebekliğinden beri parklarda oyun alanlarında büyüttüm diyebilirim sürekli bu korkusunun üstüne gitmeye çalıştım ama 3 yaşına geldi hala aynı. Sürekli görüştüğümüz bir arkadaş grubu var 1 yaşından beri beraber oynuyorlar. Onları görene kadar arkadaşım gelsin çok özledim vs. diyor ama bize gelsinler ya da parkta görüşelim ben küstüm, oynamayacağım, gitsinler deyip duruyor, oyun oynamayı kabul etmiyor anca keyfi çok yerindeyse uyum sağlıyor. Parkta kendinden hızlı çocukları gördükçe oyuncaklara yaklaşmıyor pek ya da onları bekliyor sürekli geçsinler diye içlerine karışıp çok nadir oynar. Çocuklu ortamın içinde büyüdü resmen neden bu kadar çekiniyor anlamıyorum. Ben de son çare Eylül ayı için okula yazdırdım iyi mi yaptım kötü mü yaptım bilmiyorum daha korkar çekinir içine mi kapanır yoksa açılır normale mi döner? Bu konuda tecrübeli anneler benzer şeyler yaşadıysanız paylaşırsanız sevinirim 🙏🏻